The Planteen

III. kerület

A The Planteen az ország első 100%-ban növényi-alapú kantinja és kávézója, amely naponta változó kínálattal, házi készítésű szendvicsekkel, wrapekkel, desszertekkel, Goosebumps kávéval és egy izgalmas közösségi térrel várja vendégeit.

Megnézem

MATE.Bike

V. kerület

Praktikus. Design-os. Strapabíró. Fenntartható megoldás. A MATE.Bike erősebb, mint egy hagyományos elektromos bicikli. Sportos praktikusság találkozik benne a letisztult, modern dizájnnal.

Megnézem

ne pazarolj

II. kerület

A zero waste bolt, kávézó és webshop azzal a céllal jött létre, hogy egy helyen elérhető legyen minden, ami egy háztartásba kell.

Megnézem

Fenntartható márkák és vállalkozások

Találd meg, hol ihatsz a közelben fair-trade kávét, hol vásárolhatsz csomagolásmentesen, vagy éppen hol találod a legközelebbi ökotudatos kozmetikát! Az itt megjelenő vállalkozások mind elkötelezettek a fenntarthatóság iránt - brand oldalukon mindent megtudhatsz róluk és zöld törekvéseikről.

Lista nézet Térkép nézet
Zöld vállalkozásod van?

Kerülj fel a térképre!

A fenntarthatóság nem fekete vagy fehér: sokkal inkább egy széles spektrumként lehetne elképzelni. Nem létezik egyértelmű válaszvonal ‘zöld’ és ‘nem zöld’ vállalkozások között, hanem különböző, fenntarthatóbb alternatívák léteznek szokványos megoldások helyett. Mi ezeket a fenntartható törekvéseket kutatjuk és értékeljük.

Részletek

Légy a változás része

Beszélgessünk!

Lépj be a Bolygóbarátok Társaságába, kérdezz a közösség tagjaitól, vagy oszd meg saját tapasztalataidat!

Belépek

Csatlakozz!

Regisztrálj, mentsd el kedvenc tartalmaidat saját gyűjteményekbe, és véleményezd a vállalkozásokat!

Regisztrálok

Fejlődj velünk!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj a legfrissebb zöld újdonságokról és bolygóbarát praktikákról!

Feliratkozom