Leírás

A The Planteen az ország első 100%-ban növényi-alapú kantinja és kávézója, amely naponta változó kínálattal, házi készítésű szendvicsekkel, wrapekkel, desszertekkel, Goosebumps kávéval és egy izgalmas közösségi térrel várja vendégeit a 3. kerületi Graphisoft Park U1 épületében.

A kiváló és egészséges ételek menüjének összeállításakor elsődleges szempont a lokalitás és a szezonalitás, így az étlap mindig az évszakok kínálatának megfelelően változik. A konyha kiemelt alapelvei közé a fenntartható működés és a szemléletformálás, amelynek bizonyítéka az is, hogy az alapanyagokat nagy kiszerelésben szerzik be, eszközeik működését és fogyasztási mutatóit monitorozzák és minden tekintetben törekszenek a hulladékok csökkentésére, legyen szó az ételek és italok csomagolásáról vagy a keletkező biológiailag lebomló hulladékok további sorsáról. Ha pedig a napi finomságok nem fogynak el maradéktalanul, a kantin rászorulóknak juttatja el azokat, ezzel is csökkentve az élelmiszerpazarlást.

A hely létrehozásának alap motivációja a szomszédos REAL School Budapest nemzetközi általános iskola közösségének étkeztetése volt, de az étterem hétköznaponként bárki számára nyitva áll.

A Planteen tökéletesen alkalmas megbeszélések, workshopok vagy akár nagyobb rendezvények megtartására. A gyors internetnek, világos tereknek és jó hangulatnak köszönhetően közösségi irodaként is funkcionál. Ebben a Piqniq Hungary által készített videóban bepillantást nyerhetünk az étterembe.

Ezenfelül a Planteen csapata 100%-ban növényi alapú, laktató, finom és egészséges cateringet vállal céges rendezvényekre, vagy akár születésnapokra és esküvőkre. További információért lépjetek velük kacsolatban itt: catering@planteen.hu.

Kiemelkedő törekvések

Bolygóbarát alapanyagok

Hulladékkezelés

Növényi alapanyagok

Szerethető munkahely

Bolygóbarát jellemzők

100% vegán
Bicikliparkoló
Hazai alapanyagok
Kézműves termékek
Kimérős vásárlási lehetőség
Környezetbarát alapanyagok
Minősítés
Pucér termékek
Rakun Dobozközösség partner
Újrahasznosított termékek

Praktikus infók

Bankkártyás fizetési lehetőség
Gluténmentes opciók
Kiülési lehetőség
SZÉP Kártya elfogadóhely

Értékelj

  • Lenne mit javítani
  • Imádtam!

Írd meg a véleményed