Pet Farm Family

  • 4.1 az 5-ből
  • 5 az 5-ből

Leírás

A Pet Farm Family egy kis, családias vállalkozás, melynek boltocskája a 7.kerületben található, épp egy farokcsóválásra a Városligettől. Elkötelezettek az állatok jóléte mellett: missziójuknak tekintik a gazdik segítését és edukálását, hogy pontosan ismerjék a kedvencüknek adott eledelek összetételét. A Pet Farm Family cég mögött komoly kutyás múlttal rendelkező emberek állnak, akik mindig szívesen segítenek az érdeklődő gazdiknak megtalálni a négylábú kedvenceik számára a legkedvezőbb megoldást. Mindezt mindig őszintén és süketelésmentesen.

A cég másik szívügye a környezetvédelem, ami náluk bizony nem csak a munkahelyi szelektív hulladékgyűjtésben merül ki. Kizárólag olyan termékeket forgalmaznak, melyek megfelelnek rendkívül magas elvárásaiknak. A legtöbb termék újrahasznosított, vagy újrahasznosítható csomagolásban vásárolható meg, emellett fontos, hogy elsősorban olyan gyártók termékei kerüljenek a polcokra, akik megújuló energiaforrásokat használnak termékeik előállításához.  

Fontos kiemelni, hogy az eledelek alapanyagai egytől-egyig fenntartható forrásból származnak, legtöbb esetben pedig BIO minősítésű, szabad tartású állati összetevőket tartalmaznak, ezzel is hozzájárulva a kiskedvencek egészségéhez, valamint bolygónk és az állatok védelméhez. Ez nem csupán az állatok jóllétére és természetre gyakorolt hatásában és fenntarthatóságban jelent különbséget, hanem ezen állatok húsának minőségében és tápanyagtartalmában is.

A Pet Farm Family kedvenceink számára kézzel készített natúrkozmetikumokat is gyárt, hulladékmentesen, tartósítószer, pálmaolaj és szintetikus anyagok felhasználása nélkül, minimális mennyiségben felhasznált csomagolóanyaggal. Olyannyira tiszta alapanyagokat tartalmaznak ezek a kozmetikumok, hogy akár a gazdival közösen is használhatóak.

A cég a webshopos rendeléseknél is arra törekszik, hogy minimalizálja a hulladékot, valamint kizárólag papír alapú csomagolóanyagokkal dolgozik. Igyekszik minél többször újrahasznosítani ezeket, majd, ha egy doboz már használhatatlan, azt felaprítják és töltőanyagként éli sokadik “életét” – például egy törékeny termék csomagolásakor. 

A Pet Farm Family őszinteségét más sem bizonyítja jobban, mint az, hogy minden, a bolt előtt elsétáló kutya szinte könyörög a gazdinak, hogy nézzenek be a Falat-Lakba. Mindenki tudja, hogy a kutyusok őszinte, tiszta szívű állatok, így ha ők éreznek valamit a küszöbön állva, akkor az nem lehet véletlen.

Kiemelkedő törekvések

Bolygóbarát alapanyagok

Szerethető munkahely

Bolygóbarát jellemzők

Bio alapanyagok
Kézműves termékek
Környezetbarát alapanyagok
Pucér termékek
Regionális termékek
Természetes alapanyagok
Újrahasznosított termékek

Praktikus infók

Bankkártyás fizetési lehetőség
Házhozszállítás
Kutyabarát

Vélemények

Fanni

2022.04.13.

Szuper kedves kiszolgálás és gyönyörű bolt. Élmény minden 2 és 4 lábú számára :)

  • 5 az 5-ből

Értékelj

  • Lenne mit javítani
  • Imádtam!

Írd meg a véleményed