Leírás

A Mix Your Nature-nél minden a Természetről szól: 100% természetes alapanyagok, 100% lebomló kraft karton csomagolásban, 100% a Te Természetedre szabva.

Személyre szabott natúrkozmetikumok lebomló csomagolásban

A Mix Your Nature története egy édesanya gondoskodásával kezdődött: Máthé Csilla első kisfia születésekor határozta el, hogy mindenből a legjobbat fogja neki adni, ami egyaránt jelentette a bőrével érintkező kozmetikumokat, és a jövőt, amit hátrahagy számára.

Mikor Csilla természetes, bőr- és bababarát fényvédő krémet keresett, de nem talált olyat, ami minden igényének megfelelt, ő maga állt neki készíteni egyet. Annyira beszipantotta őt a természetes hatóanyagok világa, hogy maga kezdett kikeverni különböző krémeket. Egy kozmetikumkészítő iskola elvégzése, illetve sok-sok kutatás, kísérletezés, receptdokumentáció és tervezés után megszületett a Mix Your Nature, és a zero waste natúrkozmetikumok széles palettája.

100%-ban természetes, túlnyomórészt vegán összetevőkből álló testápoló stift, arcápoló stift, szemkörnyékápoló stift, dezodor stift, ajakápolók 3 színben, gyulladáscsökkentő balzsam, habkrém is megtalálhatók a Mix Your Nature kínálatában, kiegészülve olyan különlegességekkel, mint a nyugtató fürdőtea.

Persze természetes és természetes alapanyag között is van különbség: a receptúrák megalkotásakor Csilla igyekszik a természetesség skálájának az elején maradni, és olyan hasznosuló alapanyagokkal dolgozni, melyekhez a lehető legkevesebb kémiai folyamat szükséges.

A webshop innovatív E-keverdéjében terméktípusonként 3 egyszerű lépésben kiválaszhatjuk, hogy milyen fő hatóanyagok és illatanyagok kerüljenek az adott termékbe. Sőt, még személyre szabott címkét is kérhetünk hozzá! Csilla nem titkolt szándéka ezzel az is, hogy a vásárlók teljesen elégedettek legyenek a választott termékkel, és valóban örömmel használják azt.

A gyártás heti körökben történik, hogy a termékek mindig frissek legyenek, és elkerüljék a pazarlást, termékek lejárását, alapanyag-hulladék pedig nem keletkezik, hiszen a selejteket elhasználják maguknak.

Minden részletre figyelnek

A Mix Your Nature igyekszik a rendelés egész folyamatát minél bolygóbarátabbá tenni: a natúrkozmetikumokat lebomló, műanyagmentes, kraft karton, növényi festékkel nyomtatott csomagolásba öltöztetve, 100%-ban újrafelhasznált kartondobozban küldik ki a vevők részére, papírmentes ügymenettel.

Csilla sokáig kereste a leginkább környezetkímélő csomagolóanyagot, amit végül Kínában talált meg, de a szállításból származó kibocsátás mértékének csökkentésére is gondolt: nagy mennyiségben, egy évre előre rendeli a csomagolóanyagot, amit vonattal szállítanak repülő helyett.

Ugyanilyen alaposan kialakított a márka háttere is: kiterjedt dokumentációval és receptúrával rendelkezik.

Csilla munkáját egy másik édesanya segíti állandó jelleggel, akivel közösen, rugalmasan tudják kialakítani a dolgos hétköznapok és család egyensúlyát.

A vállalkozás csupán másfél éves, de már most több díjat tudhat magáénak: a Mix Your Nature 2021-ben elnyerte a Trade magazin Fenntarthatóság szimbóluma és a Joy Prix de Beauté díjait is.

Kiemelkedő törekvések

Bolygóbarát alapanyagok

Hulladékkezelés

Bolygóbarát jellemzők

Bio alapanyagok
Hazai termékek
Kézműves termékek
Környezetbarát alapanyagok
Természetes alapanyagok
Vegánbarát

Praktikus infók

Bankkártyás fizetési lehetőség
Házhozszállítás

Értékelj

  • Lenne mit javítani
  • Imádtam!

Írd meg a véleményed