Leírás

A MATE.Bike története Koppenhágában indult egy dán testvérpár sikeres Kickstarter kampányával, ami annyira jól sikerült, hogy ez lett az addig valaha volt legnagyobb közösségi finanszírozású kampány Európában, majd elindult világhódító útjára. Az elektromos bicikli júniustól személyesen is tesztelhető a MATE.Bike Magyarország showroomjában Budapest belvárosában a Szerb utca 17-ben.

Praktikus. Design-os. Strapabíró. Fenntartható megoldás. A MATE.Bike erősebb, mint egy hagyományos elektromos bicikli. Sportos praktikusság találkozik benne a letisztult, modern dizájnnal.

A csapat célja, hogy a mai kor innovációit és a személyes kifejezést egyaránt új formában ötvözzék. Jobb, kényelmesebb utazási módokat szeretnének létrehozni, és új modelleket terveznek, amelyek intelligensebb technológiával és fokozott rugalmassággal gazdagodnak. EGY TÁRS, minden pillanatod, kerekezési igényed és hangulatod kifejezésére.

A márka lobbizik az autómentes közlekedés mellett. Küldetésük arra szeretné ösztönözni a kerékpárosok globális közösségét, hogy élen járjanak a világban és hitelesen fejezzék ki magukat, óvják a környezetüket azzal is, hogy fenntartható közlekedési módot választanak a világmegváltó utakhoz. Oldják meg a mai kor kihívásait. Járja át a letisztult megoldás a MATE.Bike varázslata a hétköznapjaikat. Merjenek álmodni nagyobbat, mert ez több, mint egy kerékpár. Ez egy mozgalom.

Kiemelkedő törekvések

Környezetbarát közlekedés

Bolygóbarát jellemzők

Bicikliparkoló
Élettartam-hosszabbítás
Energiahatékony eszközök
Energiahatékony megoldások
Fenntarthatósági edukáció
Karbonsemleges szállítás
Közösségi programok
Kulacs töltési lehetőség
Pucér termékek

Praktikus infók

Akadálymentesített
Bankkártyás fizetési lehetőség
Házhozszállítás
Kiülési lehetőség
Kutyabarát

Értékelj

  • Lenne mit javítani
  • Imádtam!

Írd meg a véleményed