Leírás

Természetesen, szívből!

Ez a két szó jellemzi leginkább a Hoopla Sewing által képviselt értékeket.

Minden termék nagy gondossággal, örömmel és természetesen szívből készül nektek, akik keresik az egyedit és óvni szeretnék a környezetüket.

A Hoopla Sewing egy hazai egyszemélyes kézműves kisvállalkozás, amelynek célja, hogy lehetőséget teremtsen minél több ember számára egy fenntarthatóbb életmód kialakítására. Ezeknek az újra használható textil termékeknek az alkalmazásával jelentősen csökkenthető a háztartások által termelt hulladék mennyisége.

A termékek között kiemelt szerepet kapnak a mosható betétek, hiszen egy átlagos nő akár 200 kg menstruációs hulladékot is termelhet élete során. Ellentétben a hagyományos betétekkel, melyek a környezetünkre és akár egészségünkre is károsak lehetnek, a Hoopla Sewing kiemelt figyelmet fordít a gyártás során a felhasználandó alapanyagokra és azok származására. A bőrrel érintkező alapanyagok minden esetben GOTS (Globális Organikus Textil Szabvány) vagy OEKO- TEX Standart 100-as minősítésűek.

A szabásból visszamaradt anyagok is felhasználásra kerülnek, arctisztító korongok és hajgumik készülnek belőlük, csökkentve ezáltal a környezetünket terhelő felesleges hulladék mennyiségét.

A mikrovállalkozás célja, hogy egyedi, környezetkímélő és újra használható termékek jussanak el hozzátok, amik segítik és támogatják egy hulladékmentesebb, fenntarthatóbb életmód megteremtését.

Kiemelkedő törekvések

Bolygóbarát alapanyagok

Hulladékkezelés

Bolygóbarát jellemzők

Etikus
Hazai termékek
Kézműves termékek
Környezetbarát alapanyagok
Természetes alapanyagok
Újrahasznosított termékek

Praktikus infók

Bankkártyás fizetési lehetőség
Házhozszállítás

Értékelj

  • Lenne mit javítani
  • Imádtam!

Írd meg a véleményed