Leírás
A Fruccola éttermei az egészségtudatos táplálkozás hazai úttörői. Családi vállalkozásként az alapítók, Petra és Péter a saját életükből, szükségleteikből és külföldi trendekből inspirálódva állítják össze kínálatukat. A menüben így saláták, italok, desszertek, meleg ételek és reggelik is megtalálhatók. A kezdetektől fogva figyeltek arra, hogy kínálatukban vegetariánus, vegán, laktóz- és lisztmentes opciók is megtalálhatók legyenek.
De nemcsak az egészségre ügyelnek, hanem a fenntarthatóságra is: a Fruccola számos társadalmi értékkel bíró étkeztetési és sokszínűségi programban vállal szerepet, ezeken túl pedig a működésük során használt alapanyagok használatakor is figyelnek arra, hogy azok minél környezetkímélőbbek legyenek. Mindig számíthatsz náluk finom vegán és vegetárianus fogásokra (nem csak a Húsmentes Hétfőkön), háztáji alapanyagokra, illetve komposztálható és visszaváltható csomagolóanyagokra.
Kiemelkedő törekvések
Bolygóbarát alapanyagok
Sokszínűség
Társadalmi felelősségvállalás