Leírás

A slow kozmetika a legegyszerűbb, de olyan legnélkülözhetetlenebb összetevőkből áll, mint a tiszta hatóanyagok és a tápláló emberi érintés. A Fleur De Lin ezt képviseli.

Ők nem egy high-tech szépségipar. Náluk nem találsz ismereteken elektrokozmetikai gépeket, sem hosszú távon kétes hatású szintetikus, petrolkémiai összetevőket, tartósítószereket, színezékeket, illatanyagokat.

Helyette átláthatóan a fenntartható szépségápolás úttörői. Munkájuk során ökológiai gazdálkodásból származó természetes hatóanyagokat használnak. Többek között kiváló minőségű, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdag növényi olajokat, terápiás hatású illóolajokat, hazai kistermelőktől érkező virágvizeket, ásványi anyagokkal feltöltő természetes agyagokat. Előnyben részesítik a biztonságos, GMO-t nem tartalmazó, többségükben biogazdaságból származó, finomítatlan növényi kivonatokat, amelyek a te bőröd számára is valódi táplálékot jelentenek. Szemléletük egyben a „nulla hulladék”, mivel a felhasznált anyagok újrahasznosítható üveg- vagy papírcsomagolásban, nagy kiszerelésben kerülnek a kozmetikába. De ami talán mindennél fontosabb, az a szakemberük, aki segít bőröd valódi igényeit megismerni, és eligazítani a testápolás útvesztői között.

Kiemelkedő törekvések

Bolygóbarát alapanyagok

Edukáció

Növényi alapanyagok

Bolygóbarát jellemzők

100% vegán
Hazai alapanyagok
Kézműves termékek
Termelői alapanyagok
Természetes alapanyagok

Praktikus infók

Bankkártyás fizetési lehetőség
Házhozszállítás

Vélemények

Mimma

2021.10.27.

A termékek nagyon magas színvonalúak!

  • 5 az 5-ből

Értékelj

  • Lenne mit javítani
  • Imádtam!

Írd meg a véleményed