Leírás

Balla Gabi öltözködési tanácsokat ad olyan hétköznapi embereknek, akiket érdekel mindennapi megjelenésük, fogékonyak azokra a tanácsokra, melyekkel jobban érezhetik magukat a bőrükben, azaz használni kívánják a személyre szabott öltözködés eszközét. Színtanácsadóként megmutatja a legelőnyösebb színeket és árnyalatokat. Stílustanácsadóként önazonos ruhatárat segít kialakítani gardróbrendezésekkel, közös vásárlásokkal. A vásárlások során elsősorban használt ruhás lelőhelyekre, vagy hazai tervezőkhöz kalauzolja el ügyfeleit, az alapanyagokat figyelembe véve, hogy ezáltal is segítse a tudatos ruhatár kialakítását. Gabi továbbá előadásokat, workshopokat is tart az élvezetes, tudatos öltözködés témakörében. Hamarosan arctorna tanfolyamokkal egészül ki a tevékenysége, ami a természetes szépség és egészség vonalat erősíti tovább.

A lassabb, átgondoltabb öltözködés művészete

2019 decembere óta működik a fenntarthatóságot hirdető Slow Studio, ahol Gabi a tanácsadásait tartja, és amelyet ő koordinál. A tér a lassabb, átgondoltabb öltözködést és életmódot képviseli. A stúdió showroomjában megjelenő termékeket készítő vállalkozások, tervezők mindegyikének fontos a fenntartható szemlélet, és hogy kis szériában, kíméletes alapanyagokból, legtöbb esetben kézzel készítsék termékeiket, miközben törekednek a hulladékcsökkentésre, újrahasznosításra. Gondosan válogatott vintage darabokat is találsz itt!

Magánemberként és a munkája során egyaránt fontos Gabi számára a bolygóbarát élet. Ezt a szemléletet igyekszik átadni a tanácsadásai során és közösségi felületein, illetve a stúdió működése során egyaránt. Csak hogy néhány példát említsünk: a stúdió berendezése néhány praktikus elemen kívül használt bútorokból áll (még a növényeket is másodkézből szerezte be), illetve egyedi, felújított állólámpákat is találunk itt. Kéztörlésre kis, mosható törölközőt használ papírtörlő helyett, illetve az alkoholos kézfertőtlenítőt és tisztítószereket is Gabi készíti, amelyeknek a receptjét is szívesen megosztja a vendégekkel. A vendégeket csapvízzel, illetve csomagolásmentesen beszerzett teafüvekből készült teával, édességgel, alkalomadtán saját készítésű süteménnyel várja.

A stúdió egyéni időpont egyeztetése után látogatható – keresd Gabit bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!

A fotókat Halmai Gyöngyi és Molnár Anikó készítette.

Kiemelkedő törekvések

Edukáció

Bolygóbarát jellemzők

Bicikliparkoló
Etikus
Fair-trade temékek
Hazai termékek
Kézműves termékek
Kulacs töltési lehetőség
Second-hand termékek

Értékelj

  • Lenne mit javítani
  • Imádtam!

Írd meg a véleményed