Ruhaeladás online: hogy érdemes nekiállni?

  • 1 perc

Már nem hordott, de jó állapotú ruháinkat ahelyett, hogy a szekrény mélyére süllyesztenénk, úgy tudjuk leginkább körforgásban tartani, ha továbbadjuk őket. Bár sokszor nehéz megválnunk egy-egy darabtól, gondoljunk arra, hogy más is szívesen hasznát venné, és talán jobban kihasználná, mint mi.

Kiemelt kép:  Liza Summer / Pexels

Szerencsére már több olyan bizományi használt ruha üzlet, illetve vásár is van, ahová elvihetjük eladásra kínált gönceinket, de sokan szívesebben veszik igénybe a különböző online platformok nyújtotta eszközöket.

Viszont ahhoz, hogy sikeresen eladjuk feleslegessé vált ruharabjainkat, szükségünk lesz pár információra. Például arra, hogy hogyan álljunk neki? Milyen lehetőségeink vannak? Mit és milyen platformon posztoljunk? Hogyan készítsünk hozzá megfelelő fotót? Hogyan árazzunk? Többek között ezekre a kérdésekre találod meg a választ Fogarasy-Zólyomi Zsu cikkében, ami segít, hogy úgy add el a ruháidat online, mint egy igazi profi.

A teljes cikket a Fenntarthatodivat.hu oldalán olvashatod, ide kattintva!

Ha pedig szeretnél ehhez hasonló zöld tippeket, híreket kapni, kövess minket Instagramon, csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz, a Bolygóbarátok Társaságához, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Írd meg a véleményed