ZÖME FESZT – Zöld Összművészeti Fesztivál

  • Péntek, 2022. június 10. 11:00 - Vasárnap, 2022. június 12. 20:00

  • Jurányi utca 1, 1027 Budapest
  • Duda Éva Társulat , Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

A Duda Éva Társulat szervezésében megrendezésre kerül az első fenntarthatóságra fókuszáló összművészeti és közösségi fesztivál, melyben az előadóművészet és környezetvédelem kapcsolódásával létrejövő hazai színházi-, tánc-, gyermek- és ifjúsági programokkal találkozhattok.

Az egyedülálló zöld eseményen az előadások mellett szakmai beszélgetésekkel, divatbemutatókkal, filmvetítésekkel, irodalommal, slam poetryvel, performanszokkal és gyakorlati workshopokkal várják az érdeklődőket, így gazdagítva a budapesti fesztiválpalettát.

Ott lesznek többek között Ökoanyu, Janklovics Péter, Vetlényi Alma, a Manócska Társulat, a K2 színház, Szűcs Edit, valamint a Slam Poetry Magyarország is. A ZÖME FESZT keretében első alkalommal valósul meg a Jövő Nézőiért – Zöld Színház Projekt szakmai fóruma is, amelyhez több mint húsz kulturális intézmény csatlakozott.

Napközben gyerekeknek szóló környezetvédelmi témájú előadásokkal, fenntartható kézműves foglalkozásokkal és különféle fejlesztő játékokkal várják a családokat, gyerekeket. A programok többsége ingyenes – egyes programok előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az esti táncszínházi előadások, valamint az ifjúsági- és gyermekprogramok támogatói jeggyel tekinthetőek meg.

Mozgásszínházi előadások, divatbemutatók, performanszok, workshopok, gyerekprogramok – zöldüljünk együtt a Jurányi Házban!