Zöld Pici Piac // április 23. vasárnap

  • Vasárnap, 2023. április 23. 09:00 - Vasárnap, 2023. április 23. 17:00

  • Lövőház utca 12, 1024 Budapest
  • Fény utcai piac , Pici Piac
  • Ingyenes

Leírás

Legnagyobb örömünkre visszatér a Zöld Pici Piac! Ezúttal egy vadonatúj helyszínen, a budai Fény utcai piacon rendezzük meg a város legmenőbb baba-mama-gyerek vásárának különleges, zöld változatát. A Zöld Pici Piac egy olyan vásár, ahol hazai készítők környezetbarát és fenntarthatósági szempontokat előtérbe helyező termékeit tudjátok megvásárolni: kismamáknak, gyerekeknek, babáknak tervezve és nagy gondossággal válogatva.
.-.-.-.
A Zöld Pici Piacon törekszünk arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk, így a kiállítóknál nem lesznek szatyrok, a kuponfüzetet pedig csak online formában tesszük elérhetővé. Titeket is kérünk, hozzatok magatokkal táskát, vagy a helyszínen megvásárolhatjátok a Pici Piac saját menő vászonszatyrát!
A Fény utcai piaccal közösen további fenntartható programokkal készülünk, amelyekről itt az eseményben fogunk hírt adni.
.-.-.-.
Időpont: 2023. április 23. vasárnap 9-től 17-ig
Helyszín: Fény utcai piac (1024 Budapest, Lövőház utca 12.) >>> a Mammut bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában, egy felülről fedett, oldalról nyitott, tágas területen
.-.-.-.
A vásárra a belépés teljesen INGYENES!
További részletek: www.picipiac.hu
Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervező a jövőben saját kommunikációjához díjmentesen felhasználhat.