Zabella Zine a Központban: irodalmi zine-készítő workshop

  • Vasárnap, 2023. április 2. 15:00 - Vasárnap, 2023. április 2. 18:00

  • Madách Imre út 5, 1075 Budapest
  • Központ , Zabella Zine
  • 2500 Ft

Leírás

Te is érezted már, hogy éjjel megváltozik a világ, sejtelmesebbek az árnyak, a gondolatok és az emberek? Talán te magad is, mintha egy másik minőségben lennél jelen? Vajon mi történik ilyenkor? És hova tűnik mindez a napfelkeltével? ????

✍️ IRODALOM
Az irodalmi workshop célja, hogy az éjjeli és nappali énünk kapcsolatát közös versalkotás során kidolgozzuk a résztvevőkkel.

???? KÖZÖSSÉG
Mindezt csapatmunkában tesszük, ugyanis együtt írjuk a verset.

✂️ KREATÍV KIKAPCSOLÓDÁS
A workshop lezárásaként minden résztvevő kollázstechnikával díszítheti ki régi magazinokból a saját zine-jét, amit aztán haza is vihet emlékbe.

A részvételhez nincs szükség irodalmi és művészeti képzettségre. Az alapanyagokat, eszközöket, kellékeket a helyszínen biztosítjuk. Csak magadat hozd, hogy veled együtt
alkothassunk!

A workshopot a Zabella Zine alapítói, Domján Julcsi és Kisvarga Anika tartják. A Zabella Zine egy független, irodalmi fanzine. Lapszámaink különböző témában, más alkotók illusztrációival és vendégversekkel jelennek meg. Célunk, hogy esélyt adjunk kezdő, kortárs íróknak és grafikusoknak, illusztrátoroknak egyaránt. 2019. óta 11 lapszámot adtunk ki.

Belépő: 2500 Ft

Előregisztráció szükséges!
Jelentkezni a zabellazine@gmail.com e-mail-címen lehet. A levél tárgyaként kérjük feltüntetni: „Irodalmi zine-készítő workshop – jelentkezés”.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Kérdés esetén keress minket a zabellazine@gmail.com e-mail címen.