XIV. LED Konferencia

  • Kedd, 2023. január 31. 08:00 - Szombat, 2023. január 28. 16:30

    Szerda, 2023. február 1. 08:00 - Szerda, 2023. február 1. 16:30

  • Bécsi út 96b, 1034 Budapest
  • Világítástechnikai Társaság
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

2023. január 31.- február 1. között az Óbudai Egyetemen (Bécsi út 96.) rendezi meg a XIV. LED Konferenciát a MEE Világítástechnikai Társaság.
Az integratív világítás egyszerre veszi figyelembe a fény emberre gyakorolt vizuális és nem-vizuális hatásait, mint például a fény és a sötétség szerepe a cirkadián ritmus szabályozásában.
A világítástechnikával foglalkozó szakemberek egyre gyakrabban szembesülnek ezzel kapcsolatos kihívásokkal. A LED technológia új utakat nyitott az integratív világítás megvalósításához és elterjedéséhez, ami a 2023-as konferencia egyik központi témája lesz.

Emellett szó lesz többek között:
?A mesterséges intelligencia alapú digitális iker szerepéről a világítási infrastruktúra kialakításában.
?Energiahatékony, de szabványos megoldásokról a közvilágításban
termelékenységet növelő LED-es növényvilágításról.
?A fénycsövek kivonásának hatásairól.

A világítástechnikával foglalkozó szakemberek a LED technológia kapcsán egyre gyakrabban szembesülnek olyan kihívásokkal, amelyeket eddig a szakma távoli határterületeinek gondoltunk. A LED Konferencia kiváló lehetőséget ad ezeknek a területeknek a megismerésére.

?Az előadók között neves világítástechnikai tervezők, szakemberek, vállalatvezetők és start-up cégek is szerepelnek. A konferencián bemutatásra kerülnek az elmúlt évben Magyarországon megvalósult világszínvonalú LED-es projektek is.

Az esemény kiemelt támogatója az Óbudai Egyetem.