Waldorfeszt 2023

  • Csütörtök, 2023. július 6. 00:00 - Vasárnap, 2023. július 9. 00:00

  • , 2626 Nagymaros
  • Waldorfeszt
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

Kedves Waldorfeszt közösség!
A 2023-as Waldorfeszt útja eddig is viszontagságos volt, és az utóbbi hetekben egy újabb kihívás elé állított minket az élet. Sajnos rajtunk kívülálló okok miatt nem tudjuk megvalósítani a fesztivált Kóspallagon, ezért ismét új helyszínt kellett keresnünk, de szerencsére nem kellett messze mennünk, hogy megtaláljuk a 10. Waldorfeszt helyszínét.
???? Kóspallagtól 7,4 km-re, Törökmezőn kerül megrendezésre a fesztivál, ahol a @törökmezei turistaház és kalandpark ad otthont a 2023-as Waldorfesztnek, amely az ősi időkben a Börzsöny egyik legelőterülete volt. Újra elmondhatjuk, hogy az erdő öleli körbe a Waldorfesztet!
Az eddig megvásárolt belépők és sátorjegyek mind érvényesek az új helyszínen is, de ha bárkinek olyan problémát jelent a helyszínváltozás, ami miatt nem tudna részt venni a fesztiválon, május 25. és május 31. között visszaválthatók az eddig megvásárolt belépők. Ehhez kérjük, írjatok az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre.
???? Idén is lesz fesztiválbusz, amely KISMAROS – TÖRÖKMEZŐ útvonalon közlekedik majd, és útba fogja ejteni Kóspallagot is, hogy aki már ott foglalt szállást, az is el tudjon jutni a fesztiválra. Autóval Kóspallag központjától 10 percre kerül megrendezésre a fesztivál.
Ha bármilyen további kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzánk a Facebookon vagy az info@waldorfeszt.hu e-mail címen.
Mi már most nagyon beleszerettünk Törökmezőbe, tartsatok velünk ti is július 6-9. között, és ünnepeljük együtt a 10. Waldorfesztet!
???? Jegyek és bérletek: https://tixa.hu/waldorfeszt2023