Vittula Vásár // Április

  • Kedd, 2023. április 11. 18:30

  • Kertész utca 4, 1073 Budapest
  • Klub Vittula
  • Ingyenes

Leírás

Sziasztok! A Vittula Vásár minden hónap második keddjén valósul meg a Klub Vittula kiállító termében, ami a képen látható módon néz ki, amikor épp vásár van. ???? Kihasználatlannak éreztem a területet és tudom, hogy igazából mindenkinek van egy csomó olyan cucca otthon, ami csak a helyet foglalja, a port fogja és a szívet fájdítja, ezért indítottam ezt a dolgot, ami már a hetedik lesz zsinórban.
Ha árulni jössz (majd máskor, mert az április betelt ???? ) akkor, azt hozol, amit akarsz, nem csak ruhákra van ez kitalálva, könyv, cd, elemlámpa, süti, próbababa, hajszárító, kitűző, felvarró, kézműves lókolbász is jöhet és ez a legjobb benne, mert ha nézelődni/vásárolni jössz, akkor nagyobb esélyed van kifogni egy neked még épp kellő, használható, izgalmas apróságot, mint egy tematikus vásáron.

18:00-kor nyit a Vittu’, amint kipakoltak az árusok, már lehet is kíváncsiskodni, addig meg vegyetek egy Unicum+sört! ????
Csekkoljátok az előző vásárok eseményeinek képeit, bejegyzéseit, amennyiben pedig kérdésetek van, írjatok nekem a hajduandor@gmail.com -ra! Köszi, találkozunk április 11-én! ????
puszi pacsi: Andor és a Vittu Crew