VISU slowdesign pecsét és print workshop

  • Péntek, 2023. április 21. 18:00 - Péntek, 2023. április 21. 20:00

  • Csalogány utca 55, 1027 Budapest
  • Patent Budapest
  • 12000 Ft

Leírás

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy ismét print workshopot szervezünk.
A helyszín a Széna tér közelében, a Patent Budapest letisztult tere lesz, ahol egy óriási asztal áll majd rendelkezésünkre, hogy kibontakoztassuk kreativitásunkat és pecsétbe foglaljuk a bennünk szunnyadó gondolatokat.
Időpont: 2023. április 21. 18.00. – 20.00.
REGISZTRÁCIÓ: office.visu@gmail.com
A programra maximum 10 főt tudunk fogadni, érdemes időben regisztrálni.
Az esemény fő fókusza mi más lehetne így tavasszal, mint a természet, zöld levelek és növényi motívumok, de természetesen saját elképzelés is megvalósítható.
A program során sablonok vagy saját elképzelés alapján pecsétet tervezünk és készítünk, amit egyből ki is próbálunk:
kis cipzáras tárolót fogunk megmintázni, ami egész tavasszal és nyáron elkísérhet majd kirándulásokra, fesztiválokra vagy anyák napi ajándékként is nagyszerű lehet.
A workshop résztvevőinek mi is készülünk egy kis meglepetéssel a Manofaktúra szappankészítő műhelyből, amit minden neszesszerben elrejtünk majd.
A workshop díja 12000 Ft, mely tartalmazza
• a cipzáras tárolót és minden szükséges alapanyagot, kelléket
• egy jéghideg fröccsöt vagy limonádét
• harapnivalókat
A workshop folyamán háttérzene is segíti majd az elmélyülést és ha egy kis szünetet tartanál alkotás közben, a Patent Budapest teraszáról megcsodálhatod a budapesti háztetőket a lemenő nap fényében.
MIÉRT ÉRDEMES MÉG JELENTKEZNI A VISU SLOWDESIGN WORKSHOPRA?
???? megmutatunk neked egy egyszerű technikát, amivel saját elképzelésedet is pecsétbe foglalhatod
???? a pecsét tervezés és készítés során megszűnik körülötted a világ, belemélyedsz az alkotásba
???? az elkészült mintadarabbal printeket is készíthetsz, aminek a segítségével olyan kreatív kapuk nyílnak meg előtted, amikre nem is számítottál és ezt a tudást a mindennapok számos területén is használhatod a későbbiekben
???? egy támogató közösségben tölthetsz el néhány órát, ami kizökkent a hétköznapokból
???? többen is részt tudtok venni az eseményen, ez a pár óra igazán minőségi kikapcsolódást nyújt majd akár egyedül, akár párban érkeztek.
MI TÖRTÉNIK A PECSÉT TERVEZŐ ÉS KÉSZÍTŐ WORKSHOPOKON?
Egy nagy dobozba beletesszük eddigi tapasztalatainkat, a szükséges alapanyagokat, egy választott tematikát és megosztjuk az alkotás és a sikerélmény – mindenféle előzetes képességektől független – örömét, a létrehozás flow élményét.
Röviden átbeszéljük a folyamatokat, ami alapján zajlik az egyéni munka – ehhez bármikor támogatást adunk, ha igényled. Ha a motívumokat tekintve saját ötletet szeretnél megvalósítani, abban is segítünk, de készülünk sablonokkal is.
A workshopokon a környezettel barátságban tevékenykedünk és odafigyelünk egymásra.
A slow design alkotói folyamat során nem a produktum elkészítése a cél, hanem az együttlét, az alkotói szabadság megélése és a tevékenységbe való belefeledkezés (és közben nagyon szép dolgok is megszületnek).
???? Tarts velünk, zárjuk együtt a hetet és indítsuk el a tavaszt frissítő, kreatív energiákkal!
Jelezz vissza az eseményben és mentsd el az időpontot a naptáradba.
Köszönjük, ha mesélsz róla másoknak is vagy, ha megosztással segíted, hogy minél több emberhez eljuthasson a program az online térben.
Ha kíváncsi vagy az eseménnyel kapcsolatos további hírekre, az eseményben való visszajelzés után jobb oldalon, fent a három pontos gombot megnyomva az értesítési beállításoknál, az összes értesítés lehetőségének bejelölésével követni tudod a friss bejegyzéseket.
A beszélgetés menüpontban megmutatjuk majd a mintázandó alanyt, a Patent Budapest workshop helyszínét és megismerkedhetsz a Manofaktúra kézzel készült, természetes szappanjaival is. A pecsét tervezéséhez is mutatunk majd ihletet adó képeket.
REGISZTRÁCIÓ: office.visu@gmail.com
???? Színes tintákkal és szeretettel várunk!