Vegán zenészek és grillezés a RAKPARTON

  • Vasárnap, 2023. augusztus 6. 20:00 - Vasárnap, 2023. augusztus 6. 22:00

  • Jane Haining rakpart, Budapest
  • Valyo , város és a folyó
  • Ingyenes

Leírás

Vegán zenészek mesélnek arról, miért lettek vegánok és közben grillezünk egyet a Duna-parton.
???? Balla Gergő (Platon Karataev)
???? Jakab Zoli (Bridge To Solace)
???? Puskás Peti (The Biebers)
???? Simon Bálint (Ivan & The Parazol)
Moderátor: Nyitray Dani (Törzs / Valyo)
Hol találsz minket? A Pesti alsó rakparton (Jane Haining rakpart), a várral szemben, a Spoon hajó mellett, a napernyőknél, a köztéri grillezők mellett.
Mit hozz magaddal? Amit sütögetni szeretnél, és mosható evőeszközt-tányért, hogy ne termeljünk szemetet.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RAKPART~2023: Idén nyáron, 2023 június 17 és szeptember 24 között a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente nincs autós forgalom, ezért pihenőparkot, ideiglenes közteret alakítunk ki, mely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz. A RAKPART~2023 a közösségről, a folyónkról – rólunk szól.
Az állandó chillezés, hesszelés, kutyázás, gyerekezés, biciklizés, gengelés, beszélgetés, csak úgy létezés mellett, a RAKPART helyet ad általatok szervezett programoknak legyen az jógaóra, akusztikus koncert vagy maratoni társasozás, a VIADUKT-ban pedig civil és kulturális szervezetek programjai kapnak helyet.
SZERVEZZ TE IS PROGRAMOT: Ha szeretnél a későbbi hétvégéken te is programot szervezni a rakpartra, jelentkezz ötleteddel itt: https://bit.ly/rakpart2023
A RAKPART~2023 a Budapest 150 programsorozat keretében, a Fővárosi Önkormányzat, a Valyo – Város és Folyó Egyesület és a Budapest Brand együttműködésében valósul meg.