Vegán est

  • Szerda, 2023. július 19. 17:00

  • Kazinczy Ferenc utca 25, 2151 Fót
  • A mi kertünk
  • 10000 Ft

Leírás

Kedves érdeklődő,
Létrehoztunk számodra egy edukációs és gyakorlati programsorozatot, ahol betekintést nyerhetsz a vegán életmód csodálatos világába. Az első alkalommal az alapfogalmakat fogjuk tisztázni, életmódtanácsadással színesítve.
Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél testileg-lelkileg, fontos tudnod, mitől működsz igazán jól. Szeretnénk neked megmutatni a növényi étrend gyógyító és sokszínű lehetőségeit, melyeket azonnal be is tudsz építeni mindennapi rutinjaidba.
Az előadás első felében elméleti oldalról közelítjük meg a vegán étkezést, ahol az etikai és környezetre gyakorolt hatások mellett ledöntjük az ezzel kapcsolatos tévhiteket.
A rendezvény második felében pedig gyakorlati tanácsokkal látunk el életvitel és testalkat típusok szerint. A gyakorlati foglalkozáson igyekszünk személyre szabottan segíteni Neked, ezért bátran érkezhetsz konkrét kérdésekkel.
_____________________________________________________________________
PROGRAMTERV:
17:00 – 17:15 Bemutatkozás
17:15 – 18:30 Vegán alapok – tévhitek ledöntése, környezetvédelmi és etikai nézőpontból
18:30 – 18:45 Szünet
18:45 – 20:00 Táplálkozási tanácsadás – Gyakorlati példák különböző életvitelű és testalkatú embereknek
ELŐADÓ:
Miklós Krisztina vagyok. Szeretem, tisztelem és védem az életet. Eredetileg nyelvtanárként indult az utam majd légiutas-kísérő lettem. A világ tükrében megismerve magamat jutottam el a növényi étrend megtapasztalásához és köteleződtem el mellette. Szeretném megmutatni a fenntartható és erőszaktól mentes növényi élet számos előnyét, ez az én misszióm.
JELENTKEZÉS:
kimmel.hajni@gmail.com
+36 30 919 2882
ÉTKEZÉS:
A hűsítő háziszörp és limonádé mellett vendégül látunk egy isteni vegán fogásra, mely előre láthatóan vegán túrógombóc lesz idény gyümölcsökkel.
ÁR: 10 000 Ft
_____________________________________________________________________
Várunk benneteket nagyon sok szeretettel,
Kriszti és Hajni