Vállfa Projekt #tavasz #ruhacsere

  • Kedd, 2023. március 14. 16:00 - Kedd, 2023. március 14. 20:00

  • Práter utca 63, 1083 Budapest
  • Lehetőségek tere
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

Márciusban ismét várunk titeket ingyenes ruhacsere eseményünkre, ahol megunt ruháitok új otthonra, ti pedig új kincsekre tehettek szert!
A Vállfa Projekt tavaszi kiadása a testkép témájára fókuszáló foglalkozásokkal egészül ki. Az esemény során azt szeretnénk körbejárni, hogyan is érezzük magunkat a saját bőrünkben. ????‍♀️
A ruhacsere mellett két workshopon vehetnek részt az érdeklődők. Egyrészt egy tematikus beszélgetésre invitálunk benneteket, ahol kisfilmek és képek mentén fogjuk megvitatni a saját testünkhöz való viszonyunkat. A beszélgetést Fajgerné Dudás Andrea képzőművész moderálja, aki saját művészeti praxisában is aktívan foglalkozik a testkép kérdésével. A másik foglalkozáson kollázsokat készíthettek Thury Lili grafikus és képzőművész vezetésével, akit feminista plakátkészítő workshopjairól már ismerhettek.
Az este folyamán szeretnénk veletek együtt megvalósítani egy kollektív szóláncot, amihez majd a helyszínen mindenkitől várjuk a testképpel kapcsolatos kifejezéseket.
A ruhacserére az előző alkalmakhoz hasonlóan tiszta, jó állapotban lévő ruhadarabokat várunk, elsősorban a szezonnak megfelelően. Ennek ellenére, ha melegebb vagy akár nyári holmikat hoznátok, annak sincs akadálya. Egy résztvevőtől egyszerre 10-12 ruhadarabot tudunk fogadni, de nincs korlátozva, mennyi ruhát vihettek magatokkal! ???? ???? ????
Teával, szörppel és lemezjátszóval várunk benneteket! Lemezt és nasit (boltit és házit is) hozni ér! ???? ????
Részletes program:
16.00-20.00
♻ Ruhacsere
16.00-20.00
???? Kollektív szólánc
17.00-18.30
???? Testkép & (mozgó)kép – beszélgetés Fajgerné Dudás Andreával
18.30-20.00
???? Testkép & kollázs – művészeti foglalkozás Thury Lilivel
A ruhacserén és a workshopokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ennek ellenére, ha csak beugranál, az is lehetséges!
Regisztrálni az alábbi linken tudtok március 12-ig:
https://forms.gle/uSKyRyVHUNwhhuJSA
Az esemény az Európai Szolidaritási Testület pályázati program támogatásával valósul meg