Upcycle Punch – Falikép régi pólóból

  • Péntek, 2022. február 25. 17:00 - Péntek, 2022. február 25. 20:00

  • Visegrádi utca 14, 1132 Budapest
  • Alföldi Kriszta
  • 15000 Ft

Leírás

Miért ne lehetne a régi kedvenc pólódból falikép? Az „Upcycle + Punch” workshop során elnyűtt ruhadarabjaidnak adhatsz új életet és készíthetsz belőlük műalkotást egy izgalmas kézi szőnyegkészítési technika segítségével.

A punch needle technika nagyon könnyen megtanulható, borzasztóan látványos, fantasztikus textúrákat eredményez, rendkívül meditatív, és kiválóan alkalmas a textíliák újrahasznosítására is. Vidd el régi elnyűtt pólóidat, vagy akár maradék fonalaidat, textildarabjaidat, kapcsolódj ki, és készíts belőlük műalkotást!

A workshopon való részvételhez semmilyen előzetes tudás nem szükséges. A 3 órás esemény során nemcsak a punch needle technika alapjait sajátíthatod el, de más kézimunka-technikákkal is megismerkedhetsz.

Minden eszköz a rendelkezésedre fog állni az alkotáshoz (hímzőkeret, háttéranyag, punch needle tű, varrótűk, fonalak, egyéb eszközök), Neked csak régi kedvenc ruhadarabodat vagy fonalmaradékaidat kell hoznod (ha szeretnéd), de kísérletezhetsz alternatív fonalakkal, és a technikához kiválóan alkalmas, minőségi, magyar gyapjúfonalakat is kipróbálhatod.

A pálya teljesen szabad: egyedi mintát is hozhatsz, de választhatsz a punch needle workshopok során használt mintákból is, a workshop végén pedig egy csodás upcycled faliképpel térhetsz haza!

Jelentkezz a looptextileart@gmail.com email címen (Facebook esemény: https://fb.me/e/2iPbQaNgw). Az eseményen való részvételhez érvényes oltási igazolvány szükséges.