Téli erdőfürdőzés Valkó Zsuzsival

  • Szombat, 2021. december 11. 11:00

  • Jóvízmajor, 2000 Szentendre
  • Erdőfürdőzés
  • 8000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

? ? ? A városban a tél mindent szürkévé és komorrá tesz – de amikor kimész a természetbe, ennek épp az ellenkezőjét tapasztalod majd. Fényt, színeket, szépséget. ? ? ?
? Ne hagyd hogy lehúzzon ez az időszak! Ahelyett hogy nyakig betakarózva várod a tavaszt, hozz ki mindent a télből. ?
? A vezetett erdőfürdőzés alatt kapcsolatot építünk és közösséget élünk meg a természettel, melynek közelsége ellazít és energiával tölt fel majd. Számos hatása van testi és szellemi egészségünkre:
?
✅ csökkenti a vérnyomást és a pulzust,
✅ helyreállítja a koncentrálóképességet,
✅ erősíti az immunrendszert,
✅ nyugtatja az idegrendszert
✅ növeli az energiaszintet.
❄️ A téli erdő csendes és nyugodt, jól megfigyelhetünk minden apró neszt, az ágak között felbukkanó madarakat s mindent, ami az erdő rejtett ösvényein történik. ?
? Nem csak lábnyomokkal találkozhatunk, hanem sok más érdekességgel, amelyek annál érdekesebb történeteket mesélhetnek el nekünk. ?
? Ehhez egy csodaszép helyszín biztosít majd nekünk lehetőséget a Visegrádi hegy szomszédságában a Lajos forrás számos erdeje. ?
? Erre a sétára kizárólag az jelentkezzen akinek nem okoz problémát a csúszós terep és nincs olyan mozgásszervi problémája ami akadályozza ebben. A jó, bokát tartó túrabakancs elengedhetetlen a meredek vagy csúszós szakaszokon.
? A részvétel feltétele a regisztráció: https://www.erdofurdozes.com/teli-erdofurdozes/