Szobanövények gondozása online workshop

  • Szombat, 2022. január 29. 18:00 - Szombat, 2022. január 29. 20:00

  • Online
  • Plante
  • 15000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

“Hogyan öntözzem? Mennyi fény kell neki? Mibe ültessem? Milyen földet szeret? Sárgul a levele, mit tegyek vele?” – Ha neked is kihívás a szobanövények gondozása, ha te is elszánt lakás-zöldítő, lelkes növény-mama/-papa, megszállott növényvásárló vagy dzsungeltelepítő vagy, esetleg ha az szeretnél lenni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, akkor ez a program neked való!
A workshop-ra legkésőbb január 26-ig tudsz jelentkezni, részvételi díj 15.000 Ft.

A jelentkezés után a szervezők elküldik neked GLS futárszolgálattal mindent az otthonodba vagy átveheted a boltunkban, amire a január 29-i online workshop-on szükséged lesz:
– 4 darab különböző szobanövényt vagy hajtást,
– ültetéshez szükséges földet,
– műanyag ültetőedényeket.

A workshop-ot Kiss Mimi kertészmérnök tartja, aki rengeteg tippet-trükköt, személyes tapasztalatot oszt majd meg veletek, együtt ültettek, átültettek, lesz szó szaporításról, öntözésről, növénygondozásról és kérdezni is lehet tőle.

A szervezők a workshoppal kezdő és haladó szobakertészeknek szeretnének segíteni, hogy még sikeresebben tudjátok nevelni zöld házi kedvenceiket, és megoszthassátok az online térben egymással a növényimádó gondolataitokat.

A workshop-ot a Zoom felületén tartják. A workshop előtt néhány nappal email-ben küldik majd el az online esemény linkjét.