Social Impact Award – Kick-off 2023

  • Csütörtök, 2023. március 9. 18:00 - Csütörtök, 2023. március 9. 19:00

  • Online
  • Social Impact Award Hungary
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

Egyetemista vagy? Vagy fiatal szakember? Szeretnéd elindítani saját impact vállalkozásodat? Itt az egyedülálló lehetőség, hogy eljuss egy formálódó ötlettől az ígéretes megvalósításig.
Mit ad Neked a SIA? Eszközöket, know-how-t, lehetőséget, hogy életre keltsd az ötleted! A megvalósításhoz még pénzügyi támogatást is nyerhetsz!

Az Impact Hub Budapest idén is megszervezi a Social Impact Award-ot (SIA), ahol hallgatók és fiatal szakemberek közössége társadalmi hatású vállalkozásokat indíthat útnak. A Social Impact Award nemzetközi szinten 12 éve sikeresen működik, 2021-ban több, mint 300 workshopon és rendezvényen több, mint 8300 résztvevő vett részt 17 ország 92 városában. Az eddigi, több, mint 200 díjazott projekt mind az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaihoz is hozzájárul.

A szervezők hisznek abban, hogy a fiatalokban van a változás kulcsa!
Csatlakozz a Social Impact Award Kick-Off megnyitó eseményéhez, 2023. MÁRCIUS 9-ÉN, csütörtökön 18.00-19.00 óra között a budapesti Impact Hub Facebook oldalán.
A RÉSZVÉTEL INGYENES.

Innovatív, emberi és támogató – ez a SIA!
> Tudj meg többet a programról és arról, hogyan segíthet neked a saját impact projekted elindításában, függetlenül attól, hogy mennyi tapasztalatod van a témában,
> Találkozz másokkal, akiknek hasonlóak a céljaik,
> Inspirálódj hazai társadalmi vállalkozók sikertörténeteiből.
> Légy része egy nemzetközi hálózatnak.