Rajzolj nekem! – Illusztrátorok és olvasók a rászoruló gyerekekért

  • Vasárnap, 2021. december 12. 10:00 - Vasárnap, 2021. december 12. 18:00

  • Bartók Béla út 5-7, 1114 Budapest
  • Indahouse Hungary , Pagony
  • 8500 Ft

Leírás

Neked ajándék – másnak segítség!

Kérj egyedi illusztrációt kedvenc illusztrátoraidtól karácsonyra, és segíts!

2021. december 12-én, vasárnap hét ismert és népszerű pagonyos illusztrátor vár minden előzetesen regisztrált érdeklődőt a Bartók Pagonyban, hogy egyedi rajzokkal lepje meg őket.

A Rajzolj nekem – és az InDaHouse-nak! nevű jótékonysági eseményen az ötletadó házigazda, Dániel András mellett Agócs Írisz, Bernát Barbara, Rutkai Bori, Baranyai (b) András, Igor Lazin és Mayer Tamás megrajzolják neked, amire mindig is vágytál…
Az így elkészült rajz karácsonyi ajándéknak is kiváló, és emellett nagy segítséget jelent sok gyereknek is.

Az InDaHouse Hungary Egyesület borsodi falvakban és szegregátumban élő, hátrányos helyzetű, többségében cigány származású gyerekeknek születéstől felnőttkorig nyújt hosszú távon, egymásra épülő, tervezett oktatási és fejlesztő szolgáltatásokat, ahol minden gyerek egyéni figyelmet kap: a tanév minden hétvégéjén személyre szabott, önkéntesek által vezetett egyéni foglalkozásokon vesznek részt.

2020-ban új településen Encs-Fügödön is elindultak a fejlesztő foglalkozások, és 2021-ben már itt is bevezetésre került az InDaHouse koragyerekkori programja is. A 2021-es Rajzolj nekem! jótékonysági eseménnyel ezt a programot támogathatják a résztvevők.

Az InDaHouse modellprogramjával példát mutat, terjesztik az önkéntesség és az adományozás kultúráját, és támogatják a szolidáris emberek, szakemberek, szervezetek és cégek aktív szerepvállalását, ezzel egy szolidáris társadalmat építve.

A Pozsonyi Pagony Kiadó szerzői, illusztrátorai és munkatársai pedig a gyerekekhez és irodalomhoz egyaránt közel álló emberekként a jelenlegi helyzetben a maguk eszközeivel próbálnak meg segíteni a rászoruló, hátrányos helyzetben élő gyerekeknek, hogy megfelelő könyvekhöz, játékokhoz, tudáshoz, ismeretekhez és valódi lehetőségekhez jussanak az eljövendő
felnőtt, saját életük navigálásában.

A támogatás összege az A5 méretű egyedi grafika esetén: 8500 Ft

Az esemény mindannyiunk biztonsága érdekében védettségi igazolvánnyal és előzetes regisztrációval látogatható.

Időpont: 2021. december 12. vasárnap 10-18 óráig
Helyszín: Bartók Pagony – 1114 Budapest, Bartók Béla út 5/a

Regisztráció menete:
Regisztrálni személyesen, a hét minden napján nyitvatartási időben (H-SZ:10-19, V:10-18) a Bartók Pagonyban (1114 Budapest, Bartók Béla út 5/a), a Pagony Cafe pultjánál lehet a támogatás befizetésével, ekkor lehet kiválasztani az illusztrátort és az időpontot.
Minden regisztrált személyesen, személyre szabottan kérhet majd a december 12- i eseményen a kiválasztott illusztrátortól rajzot, amit ott, csak neki rajzolnak meg.
Fontos tudni, hogy bármilyen, a vírushelyzet miatt kialakult esetben is lehetősége lesz erre, tehát senki nem marad rajz nélkül!

Illusztrátorok, akik részt vesznek a Rajzolj nekem! jótékonysági akcióján, és december 12 -én megrendelésre rajzolnak – helyben, azonnal:

Agócs Írisz
Baranyai (b) András
Bernát Barbara
Dániel András
Igor Lazin
Mayer Tamás
Rutkai Bori

Kérdés esetén írjatok a program@pagony.hu e-mail címre!