QUEER MARKET 2nd Edition

  • Vasárnap, 2022. július 24. 15:00 - Vasárnap, 2022. július 24. 21:00

  • Szeszgyár utca 12, 1086 Budapest
  • Szeszgyár
  • Ingyenes

Leírás

Elmondások szeint az első Szeszgyár Queer Market volt a legkedvesebb, leghangulatosabb, legcsodásabb piac, ezért úgy döntöttünk ismétlünk. Megint lesz bolhapiac, masszázs, hajvágás, tetkózás, enni valók ( pl. vegán hamburger), menő és nem menő ruhák, csere-bere standok, zene, kézműves tárgyak és amit hoztok.
? ? ? ? ? ? ?
Pontos bontás hamarosan, addig is:
Várjuk még első árusok szerelem projektjeit, amit most mutatnál be a nagy-kis nyilvánosságnak, a gyakorlott piacozók szuper profi gyönyörűségeit, de várjuk az akciókat is, pl. hajvágás, masszázs, tetkózás, zenélés, amit a piac alatt csinálnál.
? Az esemény ingyenes és mindenkinek nyitott.
Hozz egy tárgyat amit elcserélnél a standolókkal. Ez lehet bankjegy, kristályváza, savanyú káposzta, vagy akármi, aminek szerinted örülnének.
Jelentkezés standolókank: szeszgyarland@gmail.com
?
-Kérlek jelöld, hogy mivel jönnél és küldj pár fotót.
-Pontos összeget helyjegynek nem szeretnénk kérni tőletek, hogy ez senkit ne tartson vissza és ha szeretnétek tudjatok ingyen, kicsi pénz vagy csere-bere standal jönni.
Kb. 2000-10.000ft-ra gondoltunk, hely jegy adományként, amit a Szeszgyár fenntartására fordítunk.
-Asztalok: Van pár amit tudunk adni, de akár hely jegy helyett beszállhatsz egy kis közösségi munkával is, gyere segíteni még több asztalt építeni. Alapanyag, szerszám van a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és Döme Suzi Rosáné Kampány tékozló pályázatának hála.
ÉS van árnyék, pokrócok, kis áram, víz és felfújhatós medence!