Permakultúrás kerttúra

  • Szombat, 2023. augusztus 5. 10:00

    Csütörtök, 2023. augusztus 10. 17:00

    Csütörtök, 2023. szeptember 7. 17:00

  • , Budapest
  • Ökokert permakultúra
  • 5000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

Mindig is érdekelt, hogy hogyan néz ki egy permakultúra alapjain tervezett kert a gyakorlatban?????
Inspirálódnál a saját kertedhez? ????
Akkor gyere el Blunck Réka permakultúra tervező és oktató díjnyertes kertjébe, ahol részletes vezetést kapsz a kertről és még többet megtudhatsz a permakultúra alapjairól.
A túra alatt végigmegyünk a kertben levő növényeken, a kert elemein, hogy mi miért került oda milyen funkciókat lát el, hogyan lehet a jelenlevő erőforrásokat a legjobban kihasználni.
Nèhàny téma, amit érinteni fogunk:
– növénytársítások (plant guild),
– mulcsolás,
– legsokoldalúbb évelő növények,
– esővíz megtartása,
– mikroklímák, vadvilág bevonzása stb.
A vezetés ca. 1,5- 2 óráig tart, utána lesz rá lehetőség kérdezni. A kert a XII. kerületben található tömegközlekedéssel 25 percre a Széll Kálmán tértől. A jegyár 5000 Ft, amelyet a kert fenntartására és ápolására fordítok. Ha az anyagi helyzeted nem engedi és ezt egy üzenetben megtudod indokolni akkor az is rendben van, ha ennél kevesebbet adsz.
A csoport létszáma limitált így kérlek mihamarabb jelentkezz, ha szeretnél jönni. Kérlek írj egy e-mailt a teljes neveddel, az általad választott időponttal és hogy hány fővel szeretnél jönni a permakulturakert@gmail.com e-mail címre.
A kerttúrára való jelentkezéssel a házirend is elfogadásra került (https://permakulturakert.hu/esemenyek/).
Ha a meghirdetett időpontok egyike se jó, de máskor szívesen eljönnél akkor is nyugodtan írj nekem e-mailt és szívesen elküldöm amint meghirdettem az újakat.
Egyéb kérdéseknél is ezt az e-mail címet használjátok. Szép napot!