Permakultúrás tanácsok a kiskerthez

  • Szombat, 2022. február 5. 15:00 - Szombat, 2022. február 5. 17:00

  • Ferde utca 1-3, 1091 Budapest
  • IBIS és IBIS Garden Közösségi Kert
  • 2000 Ft

Leírás

Permakultúrás tanácsok a kiskerthez

Előadó: Juhász Attila

Juhász Attila és párja Bócsó Renáta, mindketten agrármérnökök, a természettel harmóniában élnek három gyermekükkel a Tolna megyei Nagyszékelyen már 2007 óta. Nagy tudást és tapasztalatot szereztek a permakultúrás szemlélet megvalósításában a saját közel 2 hektáros birtokuk művelése során, melyen önellátásra törekedve egyéb célokat is megvalósítanak, pl. tájfajtamegőrzést, előadások-képzések tartását és az erdőkert bemutatását az érdeklődőknek.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy
– Mi is az a permakultúra?
– Miben több ez, mint a hagyományos bio kertészkedés?
– Hogyan alkalmazzunk permakultúrás személetet a kiskertünkben?

akkor vegyél részt az eseményen, ahol ezekre és még sok más kérdésre kapsz választ, továbbá gyakorlati tanácsokat, sok-sok példával, saját, kipróbált és működő gazdaságból. Az előadás végén kérdések megválaszolása, magbörze is lesz! Plusz az előadás résztvevői ajándékot kapnak.

Ha pedig szeretnél magokat rendelni, látogass el az Áldott Menedék Facebook-oldalára. Itt leadhatod a rendelésedet, és a megjegyzés rovatba írd bele: átvétel a február 5-ei előadáson. Így már ott kézhez kapod a 2022-es első vetéshez szükséges magokat.

A helyek száma korlátozott, részvételi szándékodat ezért e-mailben jelezd a szervezők felé: Huberné Haraszti Cecília, picilli@gmail.com.