Otthonosság, város a neved? – klímatudatos művészetterápia a Valyoban

  • Kedd, 2023. január 31. 17:00

  • Kosztolányi Dezső tér 7, 1114 Budapest
  • BrightLife , SafeSpace , Valyo
  • 5000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

Egy nagyvárosban élünk mindannyian, mindennapjaink aláfestő zenéjét képezi a forgalom és az építkezések zaja, a dudálás, a hangos szóváltás, a villamos kerekének csikorgása. A káosszal együtt áramlunk: a csend és a természet szigete távolinak és elérhetetlennek tűnik, az oda vezető utat elhomályosítja az urbánus környezet zakatolása. De vajon mit tehetünk a mindennapokban, hogy könnyebben utat találjunk önmagunkhoz? Hogy és miben találhatunk megnyugvást, biztonságot, otthonosságot?
A január 31-i művészetterápiás workshopon a zene és képzőművészet eszközeivel jelenítjük meg érzéseinket. Ha te is szívesen ránéznél aktuális érzelmeidre és élethelyzetedre, tarts velünk és találd meg a belső horgonypontod egy megértő és biztonságos közegben. A foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy lelassulj, egy kicsit befelé figyelj, és megtapasztald, milyen másokkal együtt gondolkozni, kapcsolódni, alkotni.
Tudnivalók:
? A foglalkozáson való részvételhez nem szükséges művészeti előképzettség.
? Foglalkozást vezeti: Takács Dalma és Horváth Enikő művészetterapeuták
? Az esemény ára: 5000 Ft, ami az alapanyagok árát is tartalmazza.
? Amennyiben most nem tudod kifizetni ezt az összeget, de szeretnél eljönni a foglalkozásra, írj egy levelet az alábbi címre, mert egy résztvevőnek szociális jegyet biztosítunk.
? Regisztráció: safespace.budapest@gmail.com
Ha kétségeid vannak, hogy neked való ez a módszer, akkor is írj nyugodtan és megbeszéljük!
A workshop szervezésében partnerünk a SEVA PROJEKT, amely a fenntarthatóság és a művészetek kreatív keresztmetszetét fedezi fel kulturális és művészeti együttműködéseken keresztül. A Német Szövetségi Környezetvédelmi Alapítvány valamint az ELTE Humánökológia mesterszak szakmai támogatásával kialakított programjaikban kiemelt helyet kap élmény és alkotás.