Öko-textil varrás és Re-farmer táska készítés

  • Szombat, 2023. február 11. 10:00 - Szombat, 2023. február 11. 17:00

  • Bosnyák utca 7b, 1145 Budapest
  • AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhely
  • 21000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

✴ Minden hónap harmadik szombatján a textil szalvétától a roll-up hátizsákig, bármit megvarrhatsz.
✴ A környezetvédelemre fektetjük a hangsúlyt: öko-textil projekttel és re-farmer újrahasznosított mintákkal várunk! Ez egy egész napos workshop, ahol te oszthatod be az idődet.
✴ Ajánljuk azoknak, akik:
➡ alap szinten már tudnak varrógéppel varrni (megy a befűzés, az egyenes varrás),
➡ szeretnének új varró technikákat tanulni, tovább fejleszteni varró tudásukat,
➡ akiknek fontos, hogy kevesebb szemetet termeljenek, szívesen lecserélnék az egyszer használatos környezetszennyező tárgyakat újrahasználható textilekre, vagy készítenének különböző táskákat újrahasznosított farmer és bútörszövet anyagokból,
➡ szívesen töltenének egy napot aktívan kikapcsolódva, jó társaságban.
✴ Te választod ki, hogy mit szeretnél varrni.
➡ A tudás megmarad! Tanulj meg varrni!
➡ Varrd meg magad, mert így sokkal olcsóbb, mintha készen vennéd.
➡ Te tervezheted meg a méretet, színösszeállítást, és aztán elláthatod az egész családot a csodás műanyag helyettesítő textilekkel.
✴ Válassz a tudásszíntednek megfelelő projektek közül.
Minden darab után odaírtuk, hogy a munkafolyamat kb mennyi időt vesz igénybe. Ezt figyelembevéve állítsd össze, hogy mit szeretnél elkészíteni. Hagyj időt a pihenésre is! 3 óra után fel kell állni a varrógéptől, és egy kicsit mozogni kell. Jól felszerelt teakonyhánkban kávét, teát készíthetsz.
✴ Nem csak workshop, közösség!
Workshopjaink a hasonlóan gondolkodók közössége. Nem csak a varrás, de a találkozások, a beszélgetések ugyanúgy fontos részei a varró szombatoknak.
✴ Így gazdálkodj az időddel:
A workshop reggel 10-kor kezdődik és délután 5-ig tartanak. Érkezz időben! Reggel még friss vagy, az energiád délutánra meg fog fogyatkozni. Tervezz úgy, hogy a varrás élvezet legyen és ne robotolás! Hagyj időt a pihenésre, mozogj kicsit, állj fel a géptől időnként.
✴ Mit kell hoznod?
A projektekhez szükséges anyagok, egyéb kellékek árát a jegy tartalmazza. Hasznos lehet egy jegyzetfüzet és ceruza. A varrógépet, eszközöket is mi biztosítjuk. Ha saját gépeden, eszközeiddel, vagy saját anyagból szeretnél dolgozni, semmi akadálya, nyugodtan hozhatsz bármit.
✴ Hol?
AZTA! Közösségi Kézműves és Barkácsműhely. Cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 7/b (a 7-es busz Tisza István téri megállójától pár lépés). Parkolás az utcán a hétvégén ingyenes. További információ: Gábor Zsuzsa: 20-5542337 vagy hello@aztamuhely.hu
Regisztráció, jegyvásárlás: Workshopjainkon egy időben max 4 fő vehet részt. Regisztrálj időben, foglald le a helyed!
Itt: https://aztamuhely.hu/tanfol…/oko-textil-re-farmer-varras/
❤ Pro-Bono ingyenes helyet biztosítunk annak, aki kéri! Feladatunknak tekintjük, hogy a varrást közkinccsé tegyük. Ezért minden kurzusunkon egy ingyenes helyet biztosítunk. Ha nincs módod a részvételi díj kifizetésére, akkor írj nekünk, és egyeztetünk, hogy melyik időpontra van hely.