Nyílt nap a Zugban!

  • Péntek, 2023. április 14. 15:00 - Péntek, 2023. április 14. 19:00

  • Nádor utca 34, 1051 Budapest
  • Zöld Zug Közösségi tér
  • Ingyenes

Leírás

Az Ökoszolgálat Alapítvány testülete 2023-ban megújul. Azzal a céllal vesszük át a munkát, hogy ismét élettel és zöld projektek sokaságával töltsük meg az 1991 óta működő nagy nevű alapítványt és annak közösségi terét, a Zugot.
A Zug nem csak egy helyszín, nem csak egy terem, hanem egy szellemi műhely, a főváros kellős közepén. Ideális hely nagy világmegváltó beszélgetésekhez, programokhoz. Ahogy a klasszikus mondja, “a kicsi szép”, de mi most azt mondjuk, hogy “lehetne kicsit szebb” is. Csendes, meghitt, de – egyebek mellett – kell egy tisztasági festés, egy kanapé és néhány új lámpa.
Sok szeretettel várunk nyílt napunkon, ha szívesen támogatnád a felújítási munkákat, illetve szeretnél megismerkedni velünk és az alapítvánnyal.
Netán van egy szuper programötleted, amely kapcsolódik a fenntarthatósághoz – legyen szó környezeti vagy társadalmi fenntarthatóságról, személyes vagy közösségi jóllétről – és egy otthonos helyszínt keresel ehhez? Nézz körül nálunk április 14-én!
Amire számíthattok ezen az alkalmon:
???? Kötetlen beszélgetés, ötletelés az Ökoszolgálat jövőjéről
???? Kávé, limonádé és sütik az adománybüfében
???? Tombola élménykuponokkal
???? Egyedi kézműves termékekkel
Kérjük, hívjátok partnereiteket, barátaitokat, ismerőseiteket is az eseményre!
Amennyiben nem pénzadománnyal, hanem például a festéshez szükséges kellékekkel vagy tárgyi kiegészítőkkel tudjátok segíteni az alapítványt, kérjük, azt is jelezzétek számunkra!
További információ: agota@okoszolgalat.hu
Az Ökoszolgálat csapata nevében:
Ágota, Bogi, Luca, Gyula, Zita, Anita és Dóri