Növénycsere és kapcsolódás a természettel a Hunyadin

  • Szombat, 2022. augusztus 27. 10:00 - Szombat, 2022. augusztus 27. 14:00

  • Hunyadi tér, 1067 Budapest
  • Eötvös10 , Green Guide , Terézváros , Zöldítők
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

Növénycsere és kapcsolódás a természettel a Hunyadin (Zöldülő Terézváros)
? ? ? ?
Növénycsere, játékok és kvízek, festőnövényes akvarellezés és greenfluenszer-piknik a Hunyadi téren a Zöldítők, a Botanika és a Green Guide Budapest csapatával.
Növénycsere és -örökbefogadás 12-14ig. Részletek és regisztráció: www.zolditok.hu/novenycsere
? Greenfluencer piknik a Green Guide Budapest szervezésében:
Szeretettel várunk minden Bolygóbarátot egy kötetlen piknikre, ahol Greenfluencerekkel, azaz ökotudatos nagykövetekkel és az ő szakterületeikkel ismerkedhettek meg. Mindannyian valamilyen izgalmas programmal készülnek
? A Green Guide (@greenguidebudapest) csapata bolygóbarát bingóval és zöld minikönyvtárral vár, iránytűként segítve a mindennapi környezettudatos szokások kialakítását
? Mester Emese (@tudatosszajapolas) dentálhigiénikus standjánál mindent megtudhatsz az öko- és egészségtudatos szájápolásról, elsajátíthatod a helyes fogmosás technikáját, sőt, saját ízesítésű zero waste, vegán, káros anyagoktól mentes fogpasztát is keverhetsz, és még egy nyereményjátékban is részt vehetsz!
? Őrfi Eszter (@greenster_official) zöld otthon tanácsadó, a fenntartható lakberendezés nagykövete, aki egy izgalmas teszttel készül, mely segítségével felfedezhetitek a hozzátok illő lakberendezési stílust.
? Mohácsi Nusi (@shamobags) küldetése az ökotudatosabb, hulladékmentesebb, egyszerűbb élet népszerűsítése, illetve abban is segít, hogy újra közelebb kerülhessünk a szezonalitáshoz, a természet ciklusaihoz, áramlásához, ezáltal önmagunkhoz.
? A standokat (pokrócokat) végigjárva töltsétek ki sétalapunkat, és nyerjetek valamilyen finomságot!
? A közösségi pikniket szeretnénk minél kevesebb hulladék termelésével, és amennyire csak lehet, szezonális, növényi finomságokkal megvalósítani. Hozzatok bátran pokrócot, (a piacon beszerzett) finomságokat, és ne maradjon otthon a kulacs, pohár, tálka/tányér és evőeszköz sem!
? A terézvárosi önkormányzat és az Eötvös 10 által támogatott programsorozat, mely a TErézvárosi Fesztivál része.