Mozgással a bolygóbarát jövőért

  • Szombat, 2023. május 6. 10:00 - Szombat, 2023. május 6. 12:00

  • , 1138 Budapest
  • Clarity - Keszeg Andrea pszichológus , Green Guide Budapest , Spiczmüller Veronika
  • 3000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

???? Érzelmi fenntarthatóság a gyakorlatban: avagy hogyan válhatok érzelmileg is tudatosabb földlakóvá?
Gyere, és csatlakozz hozzánk egy izgalmas, interaktív beszélgetésre az érzelmek fontosságáról a fenntartható életmód szempontjából! A „Érzelmi fenntarthatóság a gyakorlatban: avagy hogyan válhatok érzelmileg is tudatosabb földlakóvá?” című eseményünkön számos érdekfeszítő témát fogunk érinteni Clarity – Keszeg Andrea pszichológussal, amelyek segítenek abban, hogy az érzelmi fenntarthatóság megvalósítása könnyebb legyen az életedben.
✨ Beszélgetünk az érzelmi intelligencia és az empátia kulcsfontosságú tényezőiről, és azt is bemutatjuk, hogyan tudod fejleszteni az önempátiádat, hogy az által eljuthass a változásig.
✨ Az érzelmeink és a környezet kapcsolata szintén fontos téma lesz, amely segítségedre lehet abban, hogy tudatosabban élj, és jobban megértsd, hogy milyen hatással van az érzelmi állapotunk a környezetre és az életmódunkra.
✨ Nem csak a pozitív érzelmekről beszélünk, hanem a negatív érzelmekről is, és hogy miben tudnak segíteni neked akár környezettudatossági szempontból is, és hogy hogyan kezeld őket tudatosan.
????‍♀️ Emellett 35-40 perces mobilizációs mozgást is tervezünk Spiczmüller Veronika sportfejlesztési mentor vezetésével, amely segíti a testi és lelki egyensúlyt, ami egyáltalán nem lesz megerőltető.
???? Gyere el, és fedezd fel a tudatos érzelmi lét fontosságát, amely segítségedre lehet abban, hogy jobb döntéseket hozz az életedben, és hozzájárulj az egészségesebb és fenntarthatóbb világ megteremtéséhez.
❗️ JELENTKEZSÉI INFORMÁCIÓK❗️
???? Kizárólag ezen az űrlapon tudsz jelentkezni:
https://bit.ly/bolygobarat-mozgas
Maximum létszám: 20 fő.
Az eseményen való részvétel díja: 3000 Ft.
Arra kérünk, hogy 15 perccel, a program megkezdése előtt érkezz, hogy pontosan tudjunk kezdeni. ????
A későbbiekben megadjuk a pontos helyszínt a Margit-szigeten belül.
Várunk szeretettel!