MAGfesztivál

  • Szerda, 2023. július 19. 18:00 - Vasárnap, 2023. július 23. 18:00

  • Felsőhegy, 8614 Bálványos
  • Fehér Oroszlán Egészségfejlesztő Alapítvány , MAGfesztivál
  • 36000 Ft

Leírás

A fesztivál oldala: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090768846217
Idén nyáron – a Fehér Oroszlán Egészségfejlesztő Alapítvány és a KolibriEnergia – egy teljesen új rendezvényt szervezünk, melynek fő pillérei az egészség-életmód ???? , a tudatosság-önismeret ???? és a fenntarthatóság-ökotudatosság ???? ! A test-lélek-szellem Harmóniája, minden szinten az Egységbe kerülés, a MAGhoz kapcsolódás és önMAGunk kibontakoztatása a cél. ???? Három előadói színpadon készülünk a három fő pillérről – Egészség, Tudatosság, Ökotudatosság – szóló változatos témákkal, meditációkkal, kerekasztal beszélgetésekkel ???? , esténként pedig koncertekkel várunk nagy szeretettel! ???? Ezek mellett épül Kreatív Tér batik mandalakészítéssel, Öko-játszóház fenntartható szemléletben és KolibriEnergia kezelő sátor a gyógyulni, feltöltődni vágyóknak! ☺️
A ???? Kincsek Völgye ad otthont rendezvényünknek, ami maga is egy gyönyörű, fenntartható szemléletű, tavasszal virágmandalákba boruló helyszín, medencével, jurtával, két kisebb házzal és egy központi nagy épülettel. Mindez 10 km-re a Balatontól. https://kincsekvolgye.hu/ A fesztiválon vegán menü – külön-külön étkezések és napi menü is – elérhető lesz. Emellett egész nap vegán büfét is üzemeltetünk, ahol kapható lesz smoothie, szendvics, saláta és nassolnivaló. ???? A fenntarthatóság jegyében kérjük, hozz saját poharat, tányért, evőeszközt. A tudatosság és a testi-lelki-szellemi harmónia miatt a fesztivál tudatmódosító szer mentes, így alkoholt sem fogunk árusítani. A szállás lehetséges saját sátorban, ez a bérlethez automatikusan jár. ???? Aki a jurtában (15 hely összesen) szeretne megszállni, 4500,- Ft/fő/éjszaka költségért megteheti, amíg van szabad hely (csak 4 éjszakára foglalható). A szobák már beteltek.
A programok szerda 18:00-tól vasárnap 18:30-ig tartanak. A fesztivál bérlet ára a teljes időtartamra 36 000 Ft, a sátorhelyek beteltéig sátorhellyel együtt. A napi jegy ára csak szerdára 5000 Ft, csütörtökre (ehhez jár a szerda), péntekre és vasárnapra 12 000 Ft, szombatra 15 000 Ft. A belépés 6 évesnél fiatalabb gyerekeknek ingyenes, 6-12 éves kor között a heti bérlet 12 000 Ft, a napi jegy 3 000 Ft.
Jelentkezni és a szálláshelyet kiválasztani az alábbi linken lehet: http://feheroroszlan.hu/magfesztival/
A jegyeket utalással tudod megvásárolni, a szükséges információkat a regisztrációs lapon találod. További részletekkel, a konkrét programok ismertetésével folyamatosan érkezünk!