LOCSOLÁS A RAKPARTON

  • Szerda, 2023. június 28. 21:00 - Szerda, 2023. június 28. 22:30

  • Pesti alsó rakpart, Budapest
  • Valyo , város és a folyó
  • Ingyenes

Leírás

A megújult Rakparton júniusban a Valyo locsolja a kihelyezett növényeket. 78 cserje, leander, tiszafa, babér és babérmeggy zöldíti a pesti alsó rakpartot. Ha van kedved locsolni, akár 10-20 percet is, keress minket a locsolócsövek mentén.
RAKPART~2023
Idén nyáron, 2023 június 17 és szeptember 24 között a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente nincs autós forgalom, ezért pihenőparkot, ideiglenes közteret alakítunk ki, mely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz. A RAKPART~2023 a közösségről, a folyónkról – rólunk szól.
Az állandó chillezés, hesszelés, kutyázás, gyerekezés, biciklizés, gengelés, beszélgetés, csak úgy létezés mellett, a RAKPART helyet ad általatok szervezett programoknak legyen az jógaóra, akusztikus koncert vagy maratoni társasozás, a VIADUKT-ban pedig civil és kulturális szervezetek programjai kapnak helyet.
SZERVEZZ TE IS PROGRAMOT:
Ha szeretnél a későbbi hétvégéken te is programot szervezni a rakpartra, jelentkezz ötleteddel itt: https://bit.ly/rakpart2023
A RAKPART~2023 a Budapest 150 programsorozat keretében, a Fővárosi Önkormányzat, a Valyo – Város és Folyó Egyesület és a Budapest Brand együttműködésében valósul meg.