Let’s talk about sex, baby ???? művészetterápia a Budapest Pride-on

  • Kedd, 2023. július 4. 17:30

  • Budapest Pride , SafeSpace
  • 6000 Ft

Leírás

Számodra mi a szex?
Örömforrás, szabadság, önkifejezési forma, hiány, lételem, fájdalom, trauma, éltető erő, tanulási folyamat, bizonytalanság, béke, kapcsolódás, elidegenedés, művészet, félelem, szorongásoldás, bizonyítási vágy, szerep, szeretetnyelv, értetlenség, hatalom, kíváncsiság, erőforrás, aknamező, semlegesség, eszköz, határtartás, párbeszéd, addikció, jutalom, találkozás, töltekezés, kiszolgáltatottság, énidő, keresés, találás?
Talán a felsoroltak közül több is, talán egyik sem. Talán minden héten, minden hónapban, minden életszakaszban más. Szexualitásunk és nemiségünk megélése épp olyan sokszínű, mint amilyenek mi vagyunk, és ezt a sokszínűséget még árnyaltabbá teszik megéléseink, tanult mintáink, társas kapcsolataink és hiedelmeink. A kérdés már csak az, hogy mennyire vagyunk komfortosak ezekkel, és képesek vagyunk-e önazonos és felszabadult kapcsolatot kialakítani önmagunkkal. A foglalkozáson a művészetterápia eszközeivel járjuk körbe a témát.
A helyszínt a regisztráció után adjuk meg biztonsági okokból kifolyólag.
Regisztráció: safespace.budapest@gmail.com
Részvételi díj: 6000 Ft
A rendezvény a 28. Budapest Pride Fesztivál programsorozatának része. A többi programért kattints az alábbi linkre: https://budapestpride.hu/fesztival/program. A rendezvényen a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/…/a-budapest-pride…” / „This event is the part of the 28th Budapest Pride Festival. For more events please follow this link: https://budapestpride.com/festival/schedule/. This event falls under the regulations of Budapest Pride’s house rules: https://budapestpride.hu/…/a-budapest-pride…