Kristóf és Nimi főzőshow és kóstoló a Borganikában

  • Csütörtök, 2022. április 21. 20:00 - Csütörtök, 2022. április 21. 22:30

  • Akácfa utca 42-48, 1072 Budapest
  • Borganika , Nimi's & Kristóf's Kitchen
  • 10000 Ft

Leírás

Főzzünk ​abból, amink van – ne abból, amink lehetne, ha volna. Ezen a főzőbemutatón, „minden helyettesíthető mindennel”, aszerint, hogy minek van szezonja, mi akad az almárium vagy a sarki kisközért polcain.

Kövessünk recepteket úgy, hogy eltérünk a leírtaktól – mert az igazán hasznos receptúrák alapkoncepciókat mutatnak be. Az esemény szervezői ízre és állagra mennek pontos méricskélés helyett, egymáshoz viszonyítva az összetevőket, mintha csak koktélt készítenénk.

A főzőbemutató során Kristóf és Nimi 4 fogást készítenek el, mesélve gasztrofilizófiánkról, alkalmanként segítséget kérve a közönségünk egy-egy tagjától, közben pedig bátran fotózhatsz, dokumentálsz, jegyzetelhetsz.

A program tálalással, kóstolólakomával, és dedikálással, közös képek készítésével, kötetlen beszélgetéssel végződik – és egy ígérettel: hamarosan újra találkozhatsz Kristófékkal, akár Budapesten, vagy egy világjáró kulináris kalandunkon.

A 100% vegán és gluténmentes – menü:
– A Katarktikus Kence…
– A Sikkes Serpenyős…
– A Sokszínű Saláta…
– A Sejtelmes Sütőben Sült…
…a többit bízd a szervezőkre!

Regisztráció és jegyvásárlás: kristofandnimi@gmail.com – a levél címe legyen #Borganika, és írd bele, hányan érkeztek. Válaszul a szervezők küldik neked a részleteket. Az ülőhelyek száma erősen korlátozott – 50 jegy áll rendelkezésre.

Jegy ár: 10 000 HUF, csoportos jegy 4 vagy több vendég közös foglalása esetén: 9000 HUF / fő. A víz, kávé, és tea fogyasztás az árban foglaltatik, hedonisták pedig többféle mesés bor közül választhatnak – poharanként, vagy akár palackonként vásárolva belőlük.