Kerekasztal-beszélgetés a műanyagmentesség jegyében

  • Vasárnap, 2023. július 2. 15:00 - Vasárnap, 2023. július 2. 18:00

  • Ráday utca 8, 1092 Budapest
  • Beautycle , Púder Bárszínház
  • Ingyenes

Leírás

A kozmetikumok 70%-át kidobják, mielőtt teljesen kifogynának. Csomagolásuk, megfelelő gyűjtés mellett a környezetre ártalmatlanná tehető és újrahasznosítható.
♻️A Beautycle StartUp ezen termékek gyűjtésével és újrahasznosításával foglalkozik. 2023 nyarától velük együttműködve, már a Púder Bárszínház is ezen lejárt/elhasznált kozmetikai termékek gyűjtőpontjává válik!
Csatlakozz hozzánk egy szemléletformáló előadáson, ahol beszélgetünk a kozmetikai hulladékokkal kapcsolatos környezeti kihívásokról és lehetséges megoldásokról a Műanyagmentes Július keretében!

‼️ Az esemény INGYENES. Kérjük részvételi szándékod egy asztalfoglalással jelezd, melyet a Púder Bárszínház telefonszámán tudsz megtenni: +361210 7168 – a telefonban kérjük jelezd, hogy erre az eseményre szeretnél foglalni!
Eseményünk célja, hogy megosszuk veled a kozmetikai hulladékokkal kapcsolatos fontos információkat és megmutassuk, hogyan tehetsz te is a környezetvédelemért a mindennapi életedben. Ismerd meg, hogyan csökkentheted a kozmetikai termékekkel kapcsolatos hulladékot, és milyen egyszerű, mégis hatékony lépéseket tehetsz a fenntarthatóbb életmód felé és egyben te is aktív szereplővé válhatsz a környezetvédelemben.