KARMA JÓGA- Bolygóbarát előadás Till Anillával

  • Kedd, 2023. február 7. 18:15 - Kedd, 2023. február 7. 20:00

  • Szerb utca 17-19, 1056 Budapest
  • Mat on the Moon
  • 2500 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

KARMA JÓGA- Bolygóbarát előadás Till Anillával?
A Mat on the Moonnál hiszünk a fenntarthatóságban. Abban, hogy minden élet minden élettel összefügg és annak, ami téged jól szolgál a környezetünknek sem szabad ártania. Ezért elhoztuk a karma jóga rendezvényeinket, ahol arról tanulhatsz hogyan élhetsz egységben a természettel és békében a bolygóval.
Február 7-én Till Anilla fenntartható kommunikációs szakértő, egyetemi oktató, kutató, PhD hallgató és főállású kedvencemberem mesél nekünk arról
? Hogyan élhetsz egy fenntarthatóbb életet a Földön, miközben nem csak a bolygóhoz, de magadhoz is kedvesebb leszel
? Hoz majd jó példákat kultúrákból, ahol ember és bolygó összekapaszkodva halad előre
? Beszél a bolygóegészség koncepciójáról és arról mit tehetsz a mindennapokban magadért, ami a bolygónak is javára válik.
Nekem mondjuk már attól, hogy leírom ezeket megnő a szívem.
Ez az első karma jóga rendezvényünk. A karma jóga az önzetlen cselekvés jógája. Hiszen a jóga nem csak a jógaszőnyegen történik, a jógapózok gyakorlásával. A karma jóga olyan tett, ami egyenesen a szívből jön, figyelemmel és tudatossággal, messziről elkerülve az egot.
Lehet olyan egyszerű, mint amikor kedves vagy egy idegenhez, letisztítod a jógaszőnyeged a stúdióban gyakorlás után vagy felszeded a szemetet kirándulás közben. A karma jóga az, amikor az önzetlen szeretet cselekvéssé válik. Erre számíthatsz ezen az estén.
Az esemény ára 2500 forint, amit teljes egészében a @janegoodallintezet részére fogunk átutalni, hogy minél több helyen taníthassák a kicsiket és nagyokat a környezet szeretetére.