Józsefvárosi civil szervezetek és csoportok második fóruma

  • Kedd, 2021. december 14. 18:00

  • Horánszky utca 13, 1085 Budapest
  • Józsefvárosi Önkormányzat , Közösségi Részvételi Iroda - Józsefváros
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

A Józsefvárosi Önkormányzat számára kiemelten fontos a józsefvárosi civil szervezetekkel és csoportokkal való együttműködés, ezért a Közösségi Részvételi Iroda fórumot szervez a civil szerveződésekkel történő párbeszéd elősegítése érdekében.
A Józsefvárosi civil szervezetek és csoportok második fóruma 2021. december 14-én 18 és 20 óra között kerül megrendezésre a H13-ban (Horánszky utca 13). Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges és maszk viselése is kötelező. Ha a járványhelyzet megköveteli, akkor a fórum online kerül megrendezésre.
A fórum célja, hogy a szervezők lehetőséget biztosítsanak a visszajelzésre és véleménynyilvánításra a VIII. kerületben bejegyzett, illetve itt tevékenykedő civil szervezeteknek, csoportoknak a Józsefvárosi Önkormányzatnak, illetve találkozási és együttműködési lehetőséget biztosítsanak a szervezetek, csoportok között.
A fórumon részt vesz Szili-Darók Ildikó alpolgármester és Pikó András polgármester.
Az együttműködés alapjait a 2020. decemberében elfogadott Józsefvárosi Civil Stratégiában, és a hozzá tartozó cselekvési tervben fektette le az önkormányzat, egy véleményeztetési folyamatot követően: https://jozsefvaros.hu/…/civil_intezkedesi_strategia…
A fórum csak a regisztrált szervezetek számára áll nyitva, de utólag beszámoló is készül, amely a jozsefvaros.hu oldalon fog megjelenni.