II. Országos Szemléletformálási Konferencia

  • Szerda, 2023. április 26. 00:00 - Csütörtök, 2023. április 27. 00:00

  • Benczúr utca 35, 1068 Budapest
  • KSZGYSZ
  • 22000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

Tegyük tehát másképp, jobban és hatékonyabban! Mi kell ehhez? Együttműködés és hosszú távú stratégia (gondolkodás).

Szövetségünk 2023. április 26-27-én – a Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódva – kétnapos, a szemléletformálással foglalkozó szakmai konferenciát szervez, amelyre hívjuk és várjuk tagjainkat, partnereinket.

Az első napon, április 26-án kerül sor az Energiaügyi Minisztérium támogatásával megvalósuló Szemléletformálási konferenciára.
A második napon, április 27-én a KSZGYSZ közreműködésével zajló „5 ország 1 folyó” – környezeti nevelés határok nélkül című eseményre várjuk az érdeklődőket.

Az új körülményekhez kell és lehet alkalmazkodni, folyamatosan keresve a megújulás lehetőségeit. Ez a folyamatos és rendszerszintű munka tartalmi, formai megújulást kíván, új szakmai közeget, közösségeket teremt és megannyi lehetőséget nyújt a sikeresebb szemléletformálásra.

A kétnapos konferencia célja, hogy közös gondolkodás, véleményalkotás révén segítse egy hosszútávú szemléletformáló stratégia megvalósítását, összekösse és kihasználja a szakmai szinergiákat, a közös, mozgósító üzenetek megfogalmazását, amely összehangoltan, hatékonyan – a gyakorlatban is – segítheti fenti, közös céljaink elérését a környezettudatos neveléstől a munka világáig (döntéshozókig).