Holnap | Filmvetítés

  • Szerda, 2022. február 2. 18:00 - Szerda, 2022. február 2. 21:00

  • Vajdahunyad utca 4, 1082 Budapest
  • Bolygó , Turbina Kulturális Központ
  • Ingyenes

Leírás

A Holnap (2015) című francia dokumentumfilm készítői arra keresik a választ, hogyan lehetne másképp csinálni az eddig megszokott dolgokat, hogyan lehetne változtatni életmódunkon, mit tehet az ember egyedül, az ember egy közösségben egy jobb jövőért? A legjobb dolog pedig, hogy rengeteg választ kapnak ezekre a kérdésekre olyan emberektől, akik már megtették az első, második, sokadik lépést egy természettel harmonikus jövő felé.

A közösségi tér befogadó képessége véges, ezért a szervezők arra kérnek, hogy érkezz időben, ugyanis érkezési sorrendben tudtok majd helyet foglalni. Az emeleten a bisztró melletti térben várnak Titeket!

Tomorrow (2015) is a French documentary that is trying to answer the questions „How should we change our lifestyles? How could we live differently? What can a single human being, or a community do for a brighter future?” Luckily the filmmakers have found several different answers from people who had already done the first step towards a harmonic future with nature.

Since they have a limited number of seats, please make sure to arrive on time!