Hegyes Katalin: Ki a szabadba! 130 izgalmas tanösvény Budapesten és környékén c. könyv bemutatója

  • Kedd, 2023. április 4. 17:00 - Kedd, 2023. április 4. 18:00

  • Hűvösvölgyi út 85, 1021 Budapest
  • FSZEK Hűvösvölgyi úti Könyvtár
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

A Ki a szabadba! című könyv a fővárosban és tőle 1-1,5 órányi távolságra 130 tanösvényt ismertet, melyek egy-egy hely természeti, geológiai vagy kultúrtörténeti látványosságait mutatják be táblákon vagy applikációban. Sőt, vannak mese-, gasztro- és különleges tematikájú útvonalak is: az egyik a bozótmívességbe avat be, a másik az utolsó palóc betyár életét mutatja be vagy a Börzsöny ipartörténetét eleveníti fel.
A könyvet bemutató, közel egy órás előadás számos anekdotával mutatja be a tanösvények történetét, sokszínűségét, szót ejt a kirándulások testi-lelki jó hatásáról és számos tippet ad rövidebb-hosszabb túrákra.
A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az fszek0201@fszek.hu címen lehet.
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ezen a címen érhető el: https://fszek.hu/rolunk/dataprotection