Happy Mass Újbudán 2022

  • Kedd, 2022. augusztus 9. 17:30

  • , 1114 Budapest
  • I Bike Budapest , Magyar Kerékpárosklub
  • Ingyenes

Leírás

Örömtekerés Újbudán!
Elkészült a nagykörúti kerékpársáv újbudai folytatása is!

Gyülekező: augusztus 9., kedd 17:15 , Kosztolányi Dezső tér
Indulás: 17:30
Piknik: a szervezők kötetlen piknikre várnak a felvonulás után a Feneketlen tó mellett

Irinyi József utcában és az Október huszonharmadika utcában létrejött a pesti nagykörúti kerékpársávok folytatása Budán, kétoldali irányhelyes kerékpársáv épült.
Ez a fejlesztés óriási hiányt pótol, és nagy előrelépést jelent a budai és a pesti kerékpáros hálózat összekötésébe.
A felújított újbudai szakasznak köszönhetően már a Nyugatitól a Kelenföldi pályaudvarig vagy Dél-Budára is kijelölt kerékpáros infrastruktúrán lehet biciklizni.

Örüljünk együtt a fejlesztésnek, és kérjük a jobb környezetet, a környék fejlődését, biztonságosabb közlekedést nyújtó folytatást!

A felvonulás 17:30-kor indul a Kosztolányi Dezső térről a Levegőszennyezettség-mérő Állomás melletti térről (https://goo.gl/maps/x9e2dBFybkPCNbMw5), ahol indulás előtt beszédet mond Kürti Gábor (Kükü), a Kerékpárosklub elnöke.
Találkozás augusztus 9 kedd, 17:15-kor

Útvonal:
Kosztolányi Dezső tér, Levegőszennyezettség-mérő Állomás – Bocskai út – Október huszonharmadika utca – Irinyi József utca – Goldmann György tér – Irinyi József utca – Október huszonharmadika utca – Bocskai út – Kosztolányi Dezső tér – Feneketlen tó, Törőcsik Mari park
Az esemény után a Feneketlen tó mellett kötetlen piknikre várják a résztvevőket, ahol megismerkedhettek a Magyar Kerékpárosklub dolgozóival és önkénteseivel.

Vigyetek magatokkal inni-enni!

*Figyelem! A felvonulást rendőri útlezárás _nélkül_, a kerékpársávon közlekedve tartják!*

A felvonuláshoz kerékpárt nem tudnak biztosítani. Ha jelenleg nincs bringád, akkor azt javasolják, hogy próbáld ki a Bubit és tekerj velük.