GREEN MARKET Budapest x Klauzál tér x 06.24.

  • Szombat, 2023. június 24. 10:00 - Szombat, 2023. június 24. 18:00

  • Klauzál tér, 1072 Budapest
  • Hello Piac , Nem Adom Fel
  • Ingyenes

Leírás

Új, szuper rendezvényre invitálunk Titeket: június 24-én rajtol a Budapest GREEN MARKET, Budapest Legzöldebb Vására a Klauzál téri Vásárcsarnokban! ???? ???? ♻️
A GREEN MARKET az a hely, ahol biztosan megtalálod majd az új kedvenc vintage ruhádat ???? , vagy álmaid fülbevalóját ✨ , hiszen a legfinomabb termelői élelmiszerek ???? mellett hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage szépségek ???? , csomagolásmentes termékek, környezetbarát és zero waste alternatívák ♻️ , természetes anyagok ???? és a recyicling termékek között válogathatsz. És eközben persze – mint minden rendes piacon – bűnbe eshetsz egy szaftos burgerrel, vagy akár vegán finomságokból is csemegézhetsz és ha „csupán” csak szuper feelingre vágysz, akkor is jó helyre érkezel. Igazi élmény, nyüzsgéssel, ízek, illatok és színek kavalkádjával, ahol nézelődni, válogatni is lehet, sőt, ha kedved tartja, workshopokon, programokon is részt vehetsz.
Az első GREEN MARKET a virágok, növények rajongóinak kedvez: számtalan szépséget szerezhettek be a balkonra vagy a kertbe. És igen, lesz paradicsompalánta is! ????
GYEREKEK FIGYELEM! Ha megválnátok megunt játékaitoktól és szert tennétek egy kis zsebpénzre, akkor tiétek is a terep: gyertek ki a GREEN MARKETRE és adjátok el a régi játékaitokat, ruháitokat, focis kártyáitokat vagy akár az általatok készített ajándék tárgyakat!

A vásár családi rendezvény, GYERMEKEKET ???? és házi kedvenceket is szeretettel várunk! ????
A belépés INGYENES! ????

Középpontban a fenntarthatóság! A GREEN MARKET célja, hogy összehozza azokat, akik érdeklődnek és elkötelezettek a fenntartható jövőnk megteremtésért. Az eseményen olyan árusok és kiállítók lesznek jelen, akik a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a zero waste és a fenntarthatóság terén dolgoznak és alkotnak. A kiállított termékek minőségi és kreatív megoldásokat kínálnak a mindennapi életünket érintő kihívásokra.

???? HELYSZÍN: Budapest VII. kerület, Akácfa u. 42-48.
⏰ IDŐPONT: június 24. (szombat) 10-18 óráig

További információk: info@hellopiac.hu

Szervezők: Hello Piac és Nem Adom Fel Alapítvány
Az esemény támogatói: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata, Budapest Tuning és a Budapest Brand Nonprofit Zrt.

*Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és
hangfelvételek készüljenek, amiket a szervezők a jövőben saját kommunikációjukhoz díjmentesen
felhasználhatnak.
**A szervezők az időpont és a helyszínváltozás jogát fenntartják.
A belépés INGYENES!