Gasztronómia növényi alapokon – Húsevők vs vegánok 2.0
-
Kedd, 2023. április 4. 17:30 - Kedd, 2023. április 4. 21:00
- Andrássy út 66, 1062 Budapest
- Piqniq , Planteen
- 6000 Ft
- Link megnyitása
Leírás
2019. februárjában nagy sikere volt a Húsevők vs. vegánok rendezvényünknek, ahol azt jártuk körül, hogy hogyan kell a gasztronómiában működő vállalkozásoknak felvenni a kesztyűt a húsmentes trenddel. Már akkor éreztük, hogy a téma megkerülhetetlen, de most 2023-ra még nagyobb igény mutatkozik a növényi alapú táplálkozásra. Még korábban csak 1-1 bátor újító mert vállalkozást építeni erre az irányra, ma már teljesen vegán menzát is üdvözölhetünk a piacon, és nincs olyan étterem, amelynek ne kellene reagálni a erre a trendre.
ELŐADÓINK:
– Zsolnay Gergely, Flow Specialty Coffee Bar & Bistro, The Planteen
– Sajben Csaba, a Hétköznapok. társtulajdonosa
– Takács György, a MADHOUSE general menedzsere és tulajdonosa
– Felcser Dávid, a Reggeli (Pécs) társtulajdonosa
Várjuk az eseményre mindazokat, akik kíváncsiak, mik a mozgatórugói a húsmentes iránynak, hogyan lehet kialakítani egy vendéglátóhely növényi alapú ételkínálatát, illetve azokat, akik vega/vegán vállalkozás beindítása előtt állnak!


A férőhelyek száma nagyon limitált, így javasolt mielőbb lefoglalni a helyedet!