Fermentálás workshop | Tudatosan étkezőknek és gasztrovállalkozásoknak
-
Szombat, 2023. április 22. 09:45 - Szombat, 2023. április 22. 12:30
- Nádor utca 5, 1161 Budapest
- Fermentini , Piqniq
- 31500 Ft
- Link megnyitása
Leírás
// Fermentálás – gyakorlati tippek tudatosan étkezőknek és gasztrovállalkozásoknak a Hildában //
A növényi alapú táplálkozás egyre fontosabb szerephez jut a vendéglátásban és az otthoni étkezésünkben is. A fogyasztók egyre nyitottabbá válnak a témára, melynek számos oka van az egyéni egészségtudatos táplálkozástól a klímaszorongásig. Bár a motiváció az étrend megváltoztatására sokféle lehet, de egy biztos, a fermentálás kiemelt téma a gasztrotrendek között.
A fermentált ételek gasztroélvezeti értékük mellett számos egészségre gyakorolt jótékony hatással rendelkeznek, nem véletlen, hogy egyre több fórum foglalkozik ezzel az eljárással, sőt számos céget inspirál a kínálat fejlesztésében is ez az irány.
Hazai terepen a fermentálás egyik legismertebb szereplője Király Ági, a FerMentor Blog és Műhely alapítója, aki a Piqniq Budapest workshopon megosztja a résztvevőkkel a fermentálásban szerzett tudását és tapasztalatát.
A workshop vendége lesz Fassang Noémi, a Fermentini társtulajdonosa, valamint Keve Márton, a 101 BISTRO séfje, akik gyakorlati tanácsokat adnak, hogyan lehet otthon és a vendéglátásban egyaránt jól felhasználni a fermentálással készített alapanyagokat.
Kóstolj velünk, kérdezz, kezdd el, vagy lépj szintet workshopunk segítségével a fermentálás világában!
// PROGRAM
9:45 – 10:00 Regisztráció
10:00 – 10:15 Bemutatkozik a Piqniq, a program ismertetése, vendégek bemutatása
10:15 – 10:45 Előadás: Király Ági, fermentált ételkészítési szakértő, a FerMentor Blog és Műhely alapítója
10:45 – 11:15 Király Ági egyszerű fermentálás receptje
11:15 – 11:45 Beszélgetés Fassang Noémivel a Fermentini márka egyik tulajdonosával és Keve Mártonnal a 101 BISTRO séfjével
11:45 – 12:30 Hilda menü
9:45 – 10:00 Regisztráció
10:00 – 10:15 Bemutatkozik a Piqniq, a program ismertetése, vendégek bemutatása
10:15 – 10:45 Előadás: Király Ági, fermentált ételkészítési szakértő, a FerMentor Blog és Műhely alapítója
10:45 – 11:15 Király Ági egyszerű fermentálás receptje
11:15 – 11:45 Beszélgetés Fassang Noémivel a Fermentini márka egyik tulajdonosával és Keve Mártonnal a 101 BISTRO séfjével
11:45 – 12:30 Hilda menü
// JEGYVÁSÁRLÁS: https://cutt.ly/T4KQCXj
Jegyár: 31.500 Ft
Jegyár: 31.500 Ft
Hilda menü Fermentini fermentált zöldségekkel:
tojáskrém, hummusz kovászos kenyérrel
Fermentini fermentált zöldségek
gyümölcs shot
tojáskrém, hummusz kovászos kenyérrel
Fermentini fermentált zöldségek
gyümölcs shot
// IDŐPONT: 2023.április 22. szombat
kapunyitás, regisztráció: 9:45
kezdés: 10:15
kapunyitás, regisztráció: 9:45
kezdés: 10:15
// HELYSZÍN: HILDA Budapest – 1051 Budapest, Nádor u. 5.
// ELŐADÓK:
Király Ági, fermentált ételkészítési szakértő, a FerMentor Blog és Műhely alapítója
Fassang Noémi, a Fermentini márka egyik tulajdonosa
Keve Márton, a 101 BISTRO séfje
Király Ági, fermentált ételkészítési szakértő, a FerMentor Blog és Műhely alapítója
Fassang Noémi, a Fermentini márka egyik tulajdonosa
Keve Márton, a 101 BISTRO séfje