Fermentációs utazás – Erjesztett italok – Kombucha
-
Vasárnap, 2023. március 19. 15:00 - Vasárnap, 2023. március 19. 17:00
- Margit Körút 16, 1027 Budapest
- Kelet-Nyugati Alkotóműhely , Manyi - kultúrális műhely , Nyami büfé
- 5000 Ft
- Link megnyitása
Leírás
A legrégebbi leletünk fermentációval kapcsolatban 9000 éves, Kínából ered. Egy agyagkorsóban talált mézbor maradványról van szó. A fermentált, azaz erjesztett italok története szorosan összekapcsolódik az emberiség történetével.
Ezen italok előállításáról lesz szó mind elméletben, mind gyakorlatban a tanfolyam folyamán.
Kóstolni és készíteni fogunk mézbort, kvászt, kombuchát és ginger bugot, azaz gyömbérsört is. Ezen alkalom során kiemelten fogunk foglalkozni a kombuchával.
Kóstolni és készíteni fogunk mézbort, kvászt, kombuchát és ginger bugot, azaz gyömbérsört is. Ezen alkalom során kiemelten fogunk foglalkozni a kombuchával.
Kérjük, mindenki hozzon négy, jól záródó befőttesüveget!


