Fenntarthatóság — közösségi cselekvés

  • Péntek, 2023. február 24. 12:00 - Vasárnap, 2023. február 26. 15:00

  • , 6090 Kunszentmiklós
  • Civil Közösségi Alapítvány
  • 85000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

Fenntarthatóság a gyakorlatban
3 napos (24 tanórás) bentlakásos képzés: 2023.február 24–26-ig Kunbábonyban.
Szeretnél többet tudni arról, hogy hogyan működik fenntarthatóan a közösség a természettel összhangban? Gyere el a képzésünkre, ahol a napi gyakorlatokban kézzelfoghatóvá tesszük számodra a fenntartható életmódot, megtapasztalod a közösségi együttműködésben rejlő lehetőségeket.
A közös gondolkodás, tanulás mellett szerepet vállalhatsz a vegetáriánus/vegán ételek készítésében, jógázhatsz reggelenként, sétálhatsz a permakultúrás kertben és a parkban, olvashatsz a könyvtárban, végezhetsz kerti munkát, részt vehetsz a közösségi döntéshozatalban.
Egy olyan képzés résztvevője leszel, amely élményszerű, kapcsolatokban gazdag, ahol beleadhatod a magad tudását, tapasztalatát, hogy az közkinccsé váljon.
Ezen a hétvégén szülővel, vagy nagyszülővel érkező 9 év feletti gyerekek is részt vehetnek. Számukra is élménnyé tesszük ezt a három napot.
Keresd fel a www.kunbabony.hu honlapot vagy a https://www.facebook.com/kunbabony oldalt, hogy a helyszínről tájékozódj!
A képzés díja 85.000 Ft. Kedvezményes részvételi díj 24.000 Ft. Indokolt esetben ingyenes részvételt is biztosítunk.
A részvételi díj vállalását a jelentkezési lapon kell bejelölni, a fizetési móddal együtt. Adományként a https://www.cka.hu/tamogatas/ oldalon lehet befizetni, kérésre pedig számlát bocsátunk ki, amely alapján átutalással lehet fedezni a vállalt képzési díjat. A befizetésről szóló igazolást (banki kivonat) a képzés előtt be kell mutatni.
Tanáraink: Mészáros Zsuzsa és Lázár Péter