Elfogadás és elengedés – 2 órás online mindfulness workshop

  • Hétfő, 2023. április 24. 20:00 - Hétfő, 2023. április 24. 22:00

  • Online
  • Slow budapest
  • 7500 Ft

Leírás

Szeretettel várunk 2 órás online workshopunkon Krajcsó Nelli vezetésével.
➡️ Téma: Elfogadás és elengedés
A mindfulness gyakorlása az elfogadás fejlesztése. Egy olyan látásmódot jelent, amikor átadjuk magunkat annak, ami jelen van, anélkül, hogy megítélnénk előre. Az elfogadás segítségével meg tudjuk tartani a nehéz tapasztalatokat, anélkül, hogy túláradóvá válnának. Az elfogadás segít az elengedésben és a bölcs döntések meghozatalában. Nem passzivitást, elkerülést vagy megadást jelent, hanem aktív részvételt azáltal, hogy valaminek szándékosan ítélkezésmentes figyelmet szentelünk.
A workshopnak köszönhetően megváltozhat az, ahogyan meditálsz: a meditációid kiegyensúlyozottabbak lesznek, hiszen több eszközöd lesz a gyakorlás során feljövő nehézségek kezelésére. Ha pedig nagyobb elfogadással meditálsz, az hatással lesz arra is, ahogyan a mindennapok nehézségeit és kellemes eseményeit átéled. A meditációban biztonságban alkalmazott eszközök és hozzáállás a napi stresszhelyzetekben is ismerőssé, automatikussá válik előbb-utóbb, így az elfogadás is. A workshop segíthet jobban átlátni az elfogadás akadályában álló szokásaidat és változtatni rajtuk.
➡️ A workshopot vezeti: Krajcsó Nelli
A Slow Budapest és a SlowTime online meditációs oldal alapítója, mindfulness meditációs tréner. 2016 óta vezet Mindfulness Alapú Stresszcsökkentés tréningeket cégek és magáncsoportok számára, magyar és angol nyelven. Csaknem ezer embernek tanította már meg a mindfulness meditáció alapjait.